Roxy Vindusbehandling

Roxy rommet, en avlegger av den idrettsmerket Quiksilver, idrett en levende utvalg av senger og lamper. I første omgang rettet mot tween og ung tenåring jente markedet, kan Roxy sengetøy materialer enkelt tilpasses vindu behandlinger - og ikke bare for 7-til 16-åringer.

tweens

For jenter 7 til 12, kan Roxy sengetøy brukes på nytt for å skape lune vindu behandlinger. Fokus på Roxy stoffer med større-enn-livet floral eller gjentatte geometriske mønstre. Den dristigere farger jo bedre. Lag enkle, morsomme kafé gardiner av rensebehandling Roxy ark på alle fire sider, og deretter legge til 1-tommers maljer til toppen. Montere på en tykk metall gardin stang, og henge i nedre halvdel av vinduet soverom. Eller lage en bowtie vindu behandling hang fra den øverste halvdelen av vinduet. Begge alternativene vil balansere sengetøy elementer i rommet.

tenåringer

For jenter 13 til 18, blir privatliv en prioritet. Velge mix-og-match Roxy flatskjerm-fold laken, sy Roman nyanser eller slank ulempen tak-til-gulv gardiner for vinduet behandlinger. Du kan også lime Roxy stoff til en billig roller skygge. Denne type vindu behandling gir massevis av lys når rullet opp, og privatliv når rullet ned. For å minimere slitasje på den nedre kanten av et stoff-dekket roller skygge, sy et foringsrør, setter en tre slat og legge et metall pull.

Voksne

Mens mange Roxy sengetøy sett er designet for ungdom, andre sett som er aktuelle for en voksen soverom retrett. For eksempel Roxy Coconut serie av sengetøy er rik på rødt, brunt og kremer. Den tropiske print av dyne og plater er sofistikert nok til å tjene som inspirasjon mønster for en voksen soverom. Vindu behandlinger kan igjen bli opprettet ved hjelp av flat fold Roxy sengetøy ark. Bruk sheeting materiale til å lage mer formelle vindu behandlinger --- som foret, klemme plisserte gardiner. Eller drapere en foret lengde på Roxy plater i en symmetrisk swag over et dekorativt gardin stang, og legge mykt shirred Sheers.

Related Articles

  1. Buede Palladium Vindusbehandling
  2. Enkel Alternative Vindusbehandling
  3. Kort Soverom Vindusbehandling
  4. Fluffy Vindusbehandling
  5. Keramiske Magnolia Flower Vindusbehandling
  6. Garage Vindusbehandling
  7. Paisley Vindusbehandling
  8. The Best Vindusbehandling Når katter bor i huset
  9. Brede Vindusbehandling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*