Rustikk Western dekorere ideer

Rustikk Western dekorere ideer


Dekorere hjemmet ditt i rustikk vestlig stil kan variere fra små innslag av det gamle Vesten til en tilbakevendende cowboy motiv, til all-out vestlige stil møbler og innredning. Bestem hvor autentisk du vil at vestlige hjem innredning å være, og deretter starte Speideren for de elementene du trenger på sparsommelighet butikker, fôr butikker og moderne cowboy-stil butikker.

Stoffer og farger

Rustikk vestlige stoffer er helt naturlig, og vanligvis forankret i bomullsindustrien. Bruk muslin, flanell eller lignende stoffer i kaliko, rutete eller rutete mønstre for vestlig stil. Det samme stoffet kan brukes til sengeteppe, vindu behandlinger, duker og møbler kast, men for å unngå å få et utseende som er for opptatt, velger en eller to av disse elementene til å dekorere i en fet pledd, og deretter bruke krem ​​eller naturlig farget bomull stoff til resten. Unngå lyse hvite og store mengder ren svart. Hold deg i stedet med brunt, oransje, blå, rød og grønne toner.

Tre og mur

Heavy tre med klar matt lakk er en bærebjelke i den rustikke Western motiv. Velg tre møbler som ser forvitret eller nød det selv med en Peis kit, stålull og lignende behandlinger for å kunstig alder utseende. Stor, rough-cut logg seng og sofa rammer er akkurat som hjemme i en rustikk hytte, mens enkle tre stoler og bord er bra for kjøkken og spiseplass. Hvis du har ekte trepanel i hjemmet ditt, må du ikke male det. Hvis ikke, gå for en off-white som gir en nøytral bakgrunn for annen dekor.

pyntegjenstander

Bruk en natur tema for rustikk Western hytta. Avhengig av hvilken del av vest du er i, kan dette bety kaktus og Coyotes eller furutrær, hjort og elg. Velg kjøkken og bad tekstiler med disse dyr temaer, deretter dekorere hele hjem med tørkede blomster og greiner. Selvfølgelig, bevarte dyr pelsverk og hoder passer også tema, men disse kan være for mye for noen moderne sensibilities. Hvis du leter etter mer av en "Wild West" tema, henger gamle biter av hest tack (biter, hodelag, stigbøyler og hestesko) fra veggene og bruke slitte skinn aksenter og hest motiv malerier i hele hjemmet. Når du velger metall aksenter, rustne jern, antikk messing og polert sølv alt passer den vestlige tema godt, mens blankt kobber og aluminium bør unngås. Kobber fungerer godt på kjøkken og bad, men bør brukes med måte i resten av hjemmet.

Related Articles

  1. Rustikk Table dekorere ideer
  2. Rustikk Den dekorere ideer
  3. Rustikk hytte dekorere ideer
  4. Rustikk Baderom dekorere ideer
  5. Rustikk / spansk dekorere ideer
  6. Rustikk Country Home dekorere ideer
  7. Dekorere ideer for en Bar
  8. Dekorere ideer for Lodge soverom
  9. Dekorere ideer for Wall Mirrors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*