Slik arbeider med en Landscape Designer

Slik arbeider med en Landscape Designer


Å ha en utendørs plass hvor du kan nyte aktiviteter mens omgitt av senger av favoritt planter er et mål for mange huseiere. Likevel bestemmer seg riktige planter og funksjoner, og gjør det hele kommer sammen, kan være en krevende oppgave. Arbeide med et landskap designer kan lindre angst og hangups som kommer med å utforme en utendørs plass. En profesjonell landskap designer kan lede et hus gjennom hver fase av prosessen, bidrar til å gjøre utendørs drømmer til virkelighet. Her er noen måter å gjøre mest mulig ut av opplevelsen når du arbeider med et landskap designer.

Bruksanvisning

En Bestem hvordan uterom vil bli brukt. Tenk hvilke aktiviteter vil finne sted - en leke plass for barn, utendørs matlaging, hevet senger for blomst eller vegetabilske senger, og vann funksjoner som en fontene eller svømmebassenget.

2 Start en klipping fil bilder som fanger den generelle utseende og bestemte planter som du liker. Lag en liste over dine favoritt farger samt farger for å unngå. Del disse utklipp og lister med designeren i den innledende møte for å diskutere overordnede mål av plassen.

3 Etablere et budsjett og dele den med landskapet designer. Svar designerens spørsmål grundig og ærlig for å bedre hjelpe henne å utvikle en realistisk plan for å møte dine behov og budsjett.

4 Spør designer hvilken fase (r) av prosjektet han håndterer, som for eksempel den foreløpige planlegging, installasjon og vedlikehold. Be om en skriftlig anslag for hans tjenester, en tidsfrist for foreløpige tegninger og en liste over underleverandører for deler av prosjektet som han ikke gir, om nødvendig.

5 Besøk nettstedet (e) av andre prosjekter, enten ferdige eller underveis, som kan hjelpe deg til bedre å visualisere noen ideer anbefalt av designeren og for å få en opp-nærmere kikk på hennes arbeid.

Related Articles

  1. Slik arbeider med en Lexan
  2. Slik Dekorer med asiatisk tema Design for soverom
  3. Slik arbeider med glassfiber Putty
  4. Hvordan arbeide med Behandlet Drapery Fabric
  5. Slik starter en Landscape Design Consulting Business
  6. Forskjellen mellom en landskapsarkitekt og en Landscape Designer
  7. Hvordan å se gratis Landscape Design Ideas
  8. Gartner & Landscape Design
  9. Slik Dekorer med spiseplass på forsiden av et hjem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*