Slik Care for White Ginger Planter

Hvit ingefær (Hedychium coronarium) er en tropisk plante og en øm flerårig hardfør i USDA hardførhet soner 8 til 11. Hvite ingefær planter gjennomsnitt 4 til 6 fot høy og produsere duftende pigger av prangende blomster som begynner i midten av sommeren. Den sterke lukten av blomstene er kanskje deres beste egenskap. De vil blomstre senere i sesongen i kaldere klima, men lukten vil ikke være så fremtredende. De er vanligvis dyrkes utendørs i tropisk klima, for eksempel i Hawaii, eller i det sørlige USA. De kan dyrkes i andre deler av USA, men hvis gitt forsvarlig behandling. Hvite ingefær planter er relativt lett å vokse hvis du vet hvordan du skal ta vare på dem.

Bruksanvisning

1 Plasser hvite ingefær planter i en lys, solrikt område med plass til å spre seg. I flere nordlige områder, bør du vurdere å plante dem i containere plassert i et solrikt sted eller vokse dem i et drivhus.

2 Plant hvite ingefær liljer i et rikt jordsmonn. Ved planting, arbeide i noen organisk materiale. I tillegg bør jorda være i stand til å holde på fuktighet, siden hvit ingefær liljer ikke håndtere tørke godt. Dette gjelder også for container-dyrket planter.

3 Påfør en godt balansert gjødsel begynnelsen på våren når den nye veksten begynner. Fortsett gjødsling gjennom hele vekstsesongen.

4 Hold hvite ingefær liljer jevnt fuktig. De liker ikke tørre forhold. Men unngå over-vanning av plantene.

5 Cut blomsterakser til bakken på slutten av sesongen. La hvite ingefær liljer i bakken i vinter i sone 8 til 11. Mulch plantene godt. I klimasoner lenger nord, ta med jordstengler innendørs før den første frosten. I disse områdene løfte jordstengler og lagrer i tørr torv. Container-dyrket planter kan bringes innendørs.

6 Del dine hvite ingefær liljer i løpet av våren.

Hint

  • Den blomstrer med hvite ingefær planter gjør godt kutt flowers.A fryse kan velte dette anlegget, men det kan overleve.

Related Articles

  1. Slik Care for spraglete Ginger Planter med curling Løv
  2. Slik Care for Hawaiian Ginger Planter
  3. Slik Care for Eksotiske Angel planter
  4. Slik Care for Bonsai & Bamboo Planter
  5. Slik Care for Common House Plants
  6. Slik Care for en tropisk plante
  7. Slik Care for en Pitcher Plant Native til Sørøst-Asia
  8. Slik Care for Medinilla Flower Planter
  9. Slik Care for en Poinsettia Plant Year Round

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*