Slik Dekorer en indisk soverom

Hvis du ønsker å forvandle soverommet til en pulserende, eksotisk stil, vil indiske farger og mønstre gi rommet et helt nytt utseende. Indiske dekorere stiler inneholder rike, smykke tone farger og varme trematerialer, så om du vil legge til en subtil touch eller omfavne det fullt ut, er det en rekke ting du kan gjøre i din plass.

Bruksanvisning

1 Velg en dempet skyggen av en juvel tone farge på veggene. Indian dekorere har en rekke farger, for eksempel rubin, smaragd, dyp blå, lilla, gull og oransje. Hvis du vil legge til en subtil touch til rommet, male veggene i en krem ​​eller sand skygge og bruke juvel tone farger som en aksent farge for støping.

2 Incorporate indisk-inspirerte mønstre inn i rommet gjennom tekstiler. Velg vindu behandlinger med mønstre som paisley, virvlende floral eller geometriske figurer. Legg juvelfargede puter til sengen som inneholder glitrende perler eller paljetter og mønster brodert med gull streng.

3 Installer en mørk parkett gulv i rommet hvis det er i budsjettet. Hvis ikke, se etter indisk-inspirerte mønstre i tepper og bruke den til å dekke eksisterende gulv.

4. Se etter rikt utskårne seng rammer, kommoder eller stoler i et mørkt tre å plassere i rommet. Innlemme tre tilbehør som utskjæringer eller rom ornamenter i rom til å utfylle møbler.

5 Avslutt rommet ved å legge til innredning som er veiledende av indisk kultur. Sølv lysestaker eller pyntegjenstander, utskårne elefanter, hinduistiske religiøse relikvier og kunstverk kan brukes til å fullføre stilen.

Related Articles

  1. Slik Dekorer en blå soverom
  2. Slik Dekorer en manns soverom
  3. Slik Dekorer tenårene soverom
  4. Slik Dekorer en Spiderman soverom
  5. Slik Dekorer en Chic soverom med resirkulert elementer
  6. Slik Dekorer en gutt soverom med en køyeseng
  7. Slik Dekorer en ungdoms soverom Walls
  8. Slik Dekorer Jack & Jill soverom
  9. Slik Dekorer en gutt soverom med en Camping & Jakt Theme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*