Slik feilsøker en Emerson Mikrobølgeovn Model Number MW8775W

Emerson MW8775W mikrobølgeovn har ovn en spinnende platespiller, dørpakningen og skjermen, slipp knappen for å stoppe den pågående operasjonen og åpne døren, splatter skjold, kontroll lås, avriming alternativ og elektronisk kontroll pad med konkrete element matlaging forhåndsinnstillinger. Mikrobølge selges på nettet eller i flere kjøpe eller hjemme butikker og kan forventes å fungere godt under de fleste omstendigheter hvis riktig retningslinjer blir fulgt, for eksempel aldri plassere metallgjenstander inne i mikrobølgeovn. Men hvis det oppstår andre problemer, feilsøking av problemet kan hjelpe eiere å finne en løsning.

Bruksanvisning

1 Plugg Emerson mikrobølgeovn til et fungerende strømuttak hvis mikrobølgeovnen ikke er slått på eller drift. Skift ut eller tilbakestille sikringen etter behov.

2 Plugg mikrobølgeovn inn i en jordet stikkontakt, og fjern andre apparater fra samme stikkontakten dersom mikrobølgeovn fungerer, men er ikke matlaging som forventet.

3 Rengjør glasset skuffen og rullføring med såpevann og skyll godt hvis du valsene og skuffen ikke roterer som forventet under bruk. Skyll og tørk med et håndkle og sett i sentrum av mikrobølgeovn før bruk. Kontroller at rulleføring er sentrert på sporene i mikrobølgeovnen i riktig rotasjon.

4 Trykk "Stop / Clear" to ganger for å fjerne den aktuelle operasjonen hvis de elektroniske kontroll pads ikke ut til å virke. Velg en ny matlaging alternativ, og trykk "Start". Trykk og hold "Stop / Clear" i tre sekunder hvis ingen kontroll pads opererer, noe som indikerer at barnesikringen er aktivert.

5 Øk steketiden hvis maten er kokt eller ikke kokt grundig når steketiden er ferdig. Reduser steketiden eller redusere strøm hvis elementene koker for fort eller brenne. Trykk på "Power", etterfulgt av det tilsvarende tallet pad, for ønsket effektnivå.

Related Articles

  1. Slik feilsøker en Maytag Mikrobølgeovn
  2. Slik feilsøker en Bosch Mikrobølgeovn
  3. Slik feilsøker en Hotpoint Mikrobølgeovn
  4. Slik feilsøker en Sanyo mikrobølgeovn EM-S5002W Det blir ikke varm
  5. Slik feilsøker Whirlpool Innebygd Mikrobølgeovner
  6. Slik feilsøker en ge mikrobølgeovn Blinker Timer
  7. Slik feilsøker en Sharp Mikrobølgeovn CPU
  8. Slik feilsøker en Litton Mikrobølgeovn
  9. Slik feilsøker en Whirlpool Mikrobølgeovn Gh5184xp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*