Slik fjerner en Fluorescent Ceiling Light Fixture

Slik fjerner en Fluorescent Ceiling Light Fixture


Endre lysdesign i ditt hjem kan kreve at du fjerner en gammel fluorescerende tak ligaen. Fjerne en gammel fluorescerende lampen eller rett og slett bytte det for en ny stil kan endre utseendet på et rom. Når du fjerner en fluorescerende side av ligaen, ta vare med pærer. De inneholder kvikksølv, og du trenger å avhende dem riktig. De fleste hjemme-forbedring butikkene har et fluoriserende lys håndteringen. Se om en butikk i samfunnet har en.

Bruksanvisning

1 Koble strøm til fluorescerende taket ligaen i tjenesten panel. Tjenesten panel er hovedsikringsboksen eller hovedsikringsskapet i ditt hjem.

2 Fjern lys skygge fra ligaen. Avhengig av stilen du har, kan skyggen vikle rundt ligaen, eller det kan være en flat-panel skygge som installerer direkte i ligaen. Ta en wrap-around skygge ved å ta tak det på den ene siden og spratt den bort. Ta en flatskjerm-skygge ved å skyve den opp og vippe den ut.

3 Fjern lysrør. De fleste lysrør vri litt til venstre eller høyre og slipp fra sine kontakter. Circle linje og U-bøyde lysrør installere annerledes. Sirkelen linjen røret holdes i ligaen med metalltappene, og kontakten plugges inn i siden av røret. Endene av en U-bøyde røret går inn i ligaen stikkontakter, og røret holdes til ligaen av metalltappene. Bare koble kontakten fra sirkelen linjen tube, og trekk pæren fra metalltappene. Trekk U-bøyd lysrør fra metalltappene, og trekk endene av røret ut av kontaktene.

4 Fjern ballast dekselet fra midten av ligaen. Avhengig av produsenten av ligaen, sikrer ballast dekselet til ligaen med skruer eller metalltappene satt inn i sporene i ligaen. Fjern skruene eller klem ballast dekselet for å løsne det fra tappene og fjerne den fra ligaen.

5 untwist kontaktene holder svart, hvit og grønn ledning fra fluorescerende ballast til svart, hvitt og bart kobber jordledning fra huset ledningsnett. Fjern skruene fra fluorescerende side av ligaen som montere ligaen direkte til taket. Ta ligaen fra taket.

6 Sett ledningskontaktene til huset ledningsnett. Pakk ledningstilkoblinger i elektriske tape fester kontakter til huset ledninger. Dette caps av din ledninger før du er klar til å installere en ny side av ligaen. Koble strøm til kretsen i din tjeneste panelet hvis kretsen leverer strøm til noe annet enn det fluorescerende side av ligaen som du fjernet.

Related Articles

  1. Slik installerer du en Ceiling Light Fixture
  2. Slik installerer du en Home Depot Ceiling Light Fixture
  3. Slik fjerner en Fluorescent Light Bulb
  4. Slik fjerner halogenlamper i Pot Lights
  5. Slik fjerner en Halogen Kitchen Light Bulb
  6. Slik fjerner en Swirled Ceiling
  7. Slik fjerner en Drop Ceiling
  8. Slik fjerner svart blekk fra Light skjorter
  9. Slik fjerner en Blown Ceiling Bruke Eddik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*