Slik fjerner en Makita Drill Chuck

Slik fjerner en Makita Drill Chuck


Makita såmaskiner chucks er utformet for å bli strammet og fjernes for hånd, uten bruk av en nøkkel. Dette er sant for de fleste trådløse øvelser. Selv om det ikke er nødvendig å fjerne chuck av Makita drill for ofte, trenger chucks blir utslitt og ødelagt over tid, og kanskje må byttes ut. Snarere enn å bringe din Makita drill inn i et verksted, kan du fjerne chucken selv i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelt boret fortsatt montert i drill er chuck. Bruk en stjerneskrutrekker, fjern skruen inne i chucken. Skruen er reverse-tråd, noe som betyr at det må skrues sammen med urviseren.

2 Fest bore inn en skrustikke med chucken vendt oppover. Selv om drill kroppen er ganske tøff, tar seg ikke å feste skrustikke for hardt.

3 Sett en 1/2-inch unbrakonøkkel i chucken, som ville du en borekrone. Dette er den største unbrakonøkkel som vil passe inn i en Makita drill chuck. Stram chucken for hånd for å sikre nøkkelen på plass.

4 Hit den utstikkende enden av unbrakonøkkelen forsiktig med en hammer, mot klokken, for å løsne chucken. Når løs, chucken kan nå enkelt fjernes for hånd.

Related Articles

  1. Slik fjerner en Keyless Drill Chuck Fra en Makita batteridrevet drill
  2. Slik fjerner en Ridgid Drill Chuck
  3. Slik fjerner en Keyless Drill Chuck
  4. Slik fjerner en Ryobi Drill Chuck
  5. Slik fjerner eller erstatte en Chuck på en Drill
  6. Slik fjerner en Broken Drill Bit
  7. Slik fjerner en Panasonic EY6431 Chuck
  8. Slik fjerner en Milwaukee Keyless Chuck
  9. Slik fjerner en Porter-Cable Drill Chuck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*