Slik fjerner Husholdning Dust

Slik fjerner Husholdning Dust


Over tid, naturligvis bygger husholdning støv opp i hjemmet, noe som gir overflater en grå, fuzzy utseende som påvirker luften du puster. Mens mange mennesker anta at en rask børste med en fjærkost er effektiv nok til å fjerne all husholdning støv, sannheten er at det er et par ting du trenger å gjøre for å bli kvitt så mye støv som mulig. Dusting bør være et ork som utføres konsekvent for å beholde et rent og støvfritt hjem.

Bruksanvisning

1 Tørk av alle harde overflater med en myk klut på en ukentlig basis for å fjerne støv bygge opp. Hvis du ønsker, kan du legge en frisk aroma og glans ved hjelp av en husholdning dusting spray.

2 Dypp en ren klut i litt varmt vann som har blitt blandet med et snev av mild flytende såpe og klem ut all overflødig fuktighet. Gni fuktig fille over veggene for å fjerne støv rester. Dette bør gjøres på en månedlig basis.

3 Rengjør alle husholdninger sengetøy, som gardiner og sengetepper, ved hjelp av din vanlige vaskemiddel. Les kodene på brikkene før du vasker dem for å sikre at du ikke gjør noe som vil ødelegge stoffet.

4 Støvsug teppet grundig for å fjerne innebygde støv minst annenhver dag. Hvis du ikke har teppe, feie og / eller mopp gulvet på en ukentlig basis for å holde det støvfritt.

5 Installer og bruke en luftrenser for å fjerne støv i luften som ikke er synlig for øyet. Fjerne støv fra luften vil gi ren luft for lungene.

Hint

 • Holde huset ryddig og ryddig å motvirke mye støv bygge opp.
 • Fjerne sko på døren vil redusere mengden støv som blir sirkulert inn i ditt hjem.

Related Articles

 1. Slik fjerner Coal & Dust Fra Wood
 2. Slik fjerner Husholdning Window Tint
 3. Slik fjerner Husholdning Junk
 4. Slik fjerner fingeravtrykk dusting pulver
 5. Slik fjerner husholdning Black Mold
 6. Slik fjerner Pine Dust Fra svømmebasseng
 7. Slik fjerner Patina Dust
 8. Hvordan eliminere Husholdning Dust
 9. Slik fjerner en Mugg Stain Fra Unfinished Wood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*