Slik fjerner Petroleum Jelly Fra Møbeltapetsering Fabric

Vaselin, mest kjent under merkenavnet vaselin, er en hendig oljebasert gel som har mange bruksområder; en førstehjelp salve, en hud behandling, en lus middel og for å bidra til å helbrede og forebygge sprukne lepper er bare noen få. Av og noen vil få på din møbeltrekk og forårsake en sta rot eller beis. Følg disse enkle trinnene for å fjerne søl, flekker og flekker.

Bruksanvisning

1 Fjern overflate vaselin. Forsiktig skrape av overflødig med en skje eller et bord kniv.

2 Påfør rengjøringsmiddel til det berørte området. Du kan bruke isopropylalkohol (eller teknisk sprit) eller en kommersiell renere utviklet for å fjerne oljebaserte flekker og søl. Pass på at støvsugeren er egnet for stoffet. Test for color i et lite synlig område.

3 Vent noen få minutter for renere å bryte ned gelé. Blot området med en ren hvit klut eller absorberende pute. Gjenta trinn 2 og 3 etter behov. Bruk en ren område på din fille hver gang du utslette å hindre spredning av flekken eller søl.

4 Lag en løsning bestående av en spiseskje vaskemiddel (Dawn er et godt valg) til en kopp lunkent vann og spray på området. Blot stoffet med et papirhåndkle for å fjerne eventuelle rester av petroleum gelé.

Hint

  • Bruk en hvit klut for å hindre fargestoffer overføring på din møbeltrekk fabric.Check produsentens vaskeanvisningen for stoff; forsiktighet kan required.Blot flekken. Gni de fargede området kan bryte ned fibrene i stoffet, slik at det er svakt.

Related Articles

  1. Slik fjerner statisk elektrisitet fra Vasket Polyester Fabric
  2. Slik fjerner Negl polsk Fra Møbeltapetsering
  3. Slik fjerner Ice Cream Fra Møbeltapetsering
  4. Slik fjerner du flekker fra Ultramøbeltapetsering
  5. Slik fjerner Goo Gone Fra Møbeltapetsering
  6. Slik fjerner Chocolate Flekker Fra Møbeltapetsering
  7. Slik fjerner Smeltet Crayon Fra Møbeltapetsering
  8. Slik fjerner Chewing Gum Fra Møbeltapetsering
  9. Slik fjerner prislappen Glue Fra Møbeltapetsering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*