Slik fjerner svovel fra Water Treatment

Slik fjerner svovel fra Water Treatment


Svovel i godt vann er lett kjennelig på sin råtten-egg lukt. Grunnvann i enkelte områder inneholder svovel i form av sulfater som lekker fra steiner og jord, spesielt i nærheten av kull og torv felt. Bakterier som vanligvis finnes i brønner og varmtvannsberedere mate på sulfater og konvertere dem til hydrogensulfid. Svovel bakterier forårsake gule mineralforekomster på baderomsinnredning og er etsende. Det finnes flere alternativer for huseiere som vanligvis innebærer å installere et svovelfiltreringssystem mellom godt og hjemmet.

Bruksanvisning

1 Kjøp en klorpumpe. Dette vil injisere små mengder klor i vannet holder tanken eller godt med jevne mellomrom, noe som vil oksidere hydrogensulfid, og dermed fjerne svovel lukt. Du må erstatte klor med jevne mellomrom når det er nødvendig. Dette er den minst kostbare svovelfjerning system og klor vil også drepe andre bakterier, men er ikke anbefalt for alle som prøver å leve "grønt" uten sterke kjemikalier. Klor filtreringssystemer koste rundt $ 250 til $ 350.

2 Installer en backwashing filter system. Disse systemene er kjemisk fri og bruke naturlige mineraler for å fjerne svovel, mangan og andre forurensninger. Når programmet er installert, de opererer på egen hånd og trenger ikke vedlikehold. De er satt til automatisk å utføre en periodisk "backwash" for å fjerne de akkumulerte forurensninger fra sine filtre. De koster rundt $ 600 til $ 1500, avhengig av størrelsen og produsent.

3 Betrakt et luftesystem. Dette systemet injiserer luft inn i vannet før det går inn i ditt hjem, som oksiderer hydrogensulfid. Et luftingssystem kan ikke fjerne alt av svovel, men vil redusere den til et akseptabelt nivå. Noen luftesystemer er kombinert med chlorinators for fullstendig filtrering. Disse systemene koster mellom $ 2800 og $ 3800.

Hint

  • Har din vann testet av en profesjonell før du installerer en svovelfjerning vannbehandlingssystem. Han vil avgjøre hvilken type behandling som er nødvendig og vil også teste for skadelige bakterier.

Related Articles

  1. GE Water Mykgjørende: Slik fjerner svovel fra godt vann
  2. Slik fjerner svovel fra et klorerings System
  3. Slik fjerner stearin fra teppet
  4. Slik fjerner Crayon fra Screen dører og vinduer
  5. Slik fjerner mugg fra under toalettet Rim
  6. Slik fjerner maling fra en Deck
  7. Slik fjerner voks fra Paint
  8. Slik fjerner maling fra paneling
  9. Slik fjerner silikon Fra Glass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*