Slik gjenoppretter en Wood Door

Slik gjenoppretter en Wood Door


Gamle og antikke tredører ble vanligvis laget av massiv eik eller hardtre, med håndlagde paneler og intrikate detaljer. Disse eldre dører er svært ettertraktet av huseiere som ikke liker dagens lette og masseproduserte modeller. Unike eldre dører kan ofte bli funnet på byggeredningstjenester, men vil vanligvis trenger litt arbeid. For de som allerede har en klassisk dør i sine hjem, er det mulig å fjerne lag med gammel maling og skitt og gjenopprette døren til sin opprinnelige prakt.

Bruksanvisning

1 Ta døren av hengslene. Du kan rett og slett skru hengslene helt, eller trykk pinnene ut med en hammer for å skille døren og rammen. Flytt døren utenfor eller i garasjen der det kan bearbeides videre. Beskytt gulvet eller bakken under døren ved hjelp av drop kluter eller aviser.

2 Fjern alt av maskinvare fra døren. Hengsler, stopper, og beskyttelsesplater kan skrus med drill eller skrutrekker. For å fjerne knotter eller spaker, se etter en liten settskrue på håndtaket. Hvis det ikke er noen skrue, se etter et pinhole. Ved å sette inn en binders inn i dette hullet, kan du slippe knottene fra døren og enkelt fjerne dem.

3 Påfør maling stripper å bruke en vanlig pensel. La malingsfjerner for å suge inn i malingen i flere minutter, og deretter bruke skrapen til å fjerne forsiktig malingen. Hvis du foretrekker å ikke bruke sterke kjemikalier, kan du leie en maling stripping pistol fra de fleste hjem forbedring butikkene. Dette verktøyet vil varme malingen opp slik at den kan bli skrotet bort.

4 Sand døren for å fjerne eventuelle ujevnheter eller resterende maling. Bruk en fuktig klut til å tørke vekk slipestøv når du er ferdig.

5 Påfør tre flekker eller maling som ønsket. Hvis du arbeider med en ytterdør, bruke en UV-beskyttende belegg laget for utendørs bruk. Fordi døren har to ansikter og fire sider, må du fullføre så mange deler som du kan, så la disse tørke før du blar døren over for å få de andre sidene. Påfør maling ved hjelp av en pensel, og bruke minst to strøk for å sikre at døren er dekket.

6 Tillat alle flekker og maling tørke over natten, deretter installere hardware og rehang døren.

Related Articles

  1. Slik gjenoppretter en Wood Chest
  2. Slik gjenoppretter aluminium Sliding Doors
  3. Slik gjenoppretter en Wood Chair
  4. Slik gjenoppretter Syroco Wood
  5. Slik gjenoppretter Teak Wood
  6. Slik gjenoppretter en Wood Steering Wheel
  7. Slik gjenoppretter Antique Wood Støping
  8. Slik gjenoppretter Bare-Wood Antikviteter
  9. Slik gjenoppretter Interior Wood Trim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*