Slik gjenoppretter gamle dører

Lakkering av en eksisterende dør i hjemmet eller gjenbruker en berget dør for bruk som en bar, bord eller dekorative designelement bevarer håndverk som ikke er tydelig i de fleste moderne masseproduserte dører. Ved hjelp av gamle dører som erstatning når du er remodeling hjemme er en grønn løsning fordi den bevarer ressurser. Gjenopprette gamle dører er ikke vanskelig, og krever ikke mye av spesialverktøy, men fjerning av gammel maling på tre dører tar tid og tålmodighet.

Bruksanvisning

1 Fjern døren fra hengslene og ta av den gamle maskinvaren. Bevar maskinvare hvis du kan. Bytt den ut hvis du må.

2 Sett døren på to bukker og beskytte overflaten under med drop kluter eller gamle ark. Sørg for ventilasjon eller arbeide utendørs. Ta på gummihansker og vernebriller. Bruk gamle klær.

3. Påfør kjemisk stripper til overflaten av døren med et 2 tommers bred pensel. Les produsentens instruksjoner om hvor lenge å la stripper arbeidet. Det er vanligvis omtrent en halv time.

4 Bruk en maling skrape eller sparkel til å forsiktig skrape opp den gamle malingen. Tørk overflaten med rene filler og på nytt stripperen som trengs.

5 Slå på døren igjen og gjenta prosessen på den andre siden.

6 Sand ned ujevnheter. Bruk vannbasert tre kitt eller tre filler for å reparere sprekker eller hull. Tre filler kommer i forskjellige farger. Velg en som vil matche din dør. Følg produsentens instruksjoner for utfylling og glatter overflaten.

7 Stain døren, om nødvendig. Bruk en myk børste til å søke flekken og lofri klut til å tørke den til ønsket farge. Sørg for at dine slag alle går i samme retning. Les etiketten på produktet for nøyaktig retninger.

8 Sett på maskinvaren og henge døren, eller bruke døren for et annet prosjekt.

Hint

  • Maling kan også bli strippet med et verktøy som en hårføner som gjelder varme til maling, noe som gjør det lettere å skrape off.Water-basert tre kitt er lettere å rydde opp.

Related Articles

  1. Slik gjenoppretter gamle tredører
  2. Slik gjenoppretter gamle tregulv
  3. Slik konverterer gamle pærer til New lyspærer i Watt
  4. Slik gjenoppretter gamle skinn
  5. Slik gjenoppretter gamle møbler
  6. Slik gjenoppretter gamle glassfiber
  7. Slik gjenoppretter gamle Linoleum
  8. Slik gjenoppretter gamle tremøbler
  9. Slik gjenoppretter antikke dører

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*