Slik gjenoppretter Wood Molding

Lakkering brukes til å lage tre ser nye og oppdaterte. Denne teknikken kan brukes på en hvilken som helst overflate av tre. Wood molding kan ta ganske juling i løpet av årene siden det er på bakkenivå. Møbler støt inn i det, og støping er sparket og gnidd. Slik slitasje kan føre til at tre molding å se kjedelig og skitne. Gjenopprette tre molding, ved omlakkering det vil gi rommet en ansiktsløftning.

Bruksanvisning

1 Legg en malers klut eller gamle ark på gulvet ved tre molding å beskytte gulv fra skade eller misfarging.

2 Sand overflaten av tre molding å fjerne den gamle flekken og glatte overflaten. Begynn sliping med en lys-sandpapir, slik som 120, og avslutt med en tyngre grus, som 220. Sand i samme retning som korn av tre.

3 Tørk av støping med en klut for å fjerne støv og skitt fra sliping. Velge enten en oljebasert eller vannbasert beis. Oljebasert vil trenge inn i støpe uten å øke korn.

4 Påfør flekken til tre molding, enten ved hjelp av en fille eller en børste og la flekken for å trenge inn i støping. Jo lenger du lar flekken for å sitte på molding, jo mørkere flekken blir. Tørk av overflødig flekken med en ren klut og la treverket tørke.

5 Påfør et strøk av polyuretan til tre molding, ved hjelp av en pensel. Pensle det på i samme retning av kornet. Bruk lange, overlappende strøk. Vent til polyuretan tørke og deretter lett sand den med 220-sandpapir. Påfør et andre strøk og la det tørke. Hvis du ønsker å bruke et tredje strøk, sand den andre strøk og deretter bruke den tredje strøk.

Related Articles

  1. Slik gjenoppretter Wood Veneer
  2. Slik gjenoppretter Wood Støping
  3. Slik gjenoppretter Wood Siding
  4. Slik gjenoppretter Wood påler
  5. Slik gjenoppretter Wood Patio Furniture
  6. Slik gjenoppretter Wood Finish på gamle radioer
  7. Slik gjenoppretter Wood Med Water Damage
  8. Slik gjenoppretter Wood Finish etter sliping Out Riper
  9. Slik gjenoppretter Wood Kjøkken Skap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*