Slik installerer Bullet Behandler

Slik installerer Bullet Behandler


Bullet pavers er en type brostein som er formet som en kule. En av de beste delene om denne typen utlegger er det er lett å installere på grunn av sin form --- bullet utleggere passer sammen i en fin, enkel mønster når du legger dem ned for installasjon. Også installere pavers selv kan du spare ganske mye penger i forhold til kostnadene ved å ansette en murer eller entreprenør til å gjøre jobben for deg.

Bruksanvisning

1 Mål og merk av installasjonen området. Hamre en tre eierandel i hver av de fire hjørnene for det området du ønsker å installere bullet pavers. Knyt en hyssing rundt utsiden av tre stakes.

2 Grav området slik at du har et hull som er 10 inches dyp.

3 Skjær mesh skjermen slik at den passer på bakken innenfor utgravingsområdet, og dekker bakken med skjermen. Dette bidrar til å hindre ugress i å vokse opp gjennom mellomrommene mellom dine bullet pavers.

4 Sett kanter ved foring av fleksible kant rundt den indre vegg av sprengningsområdet. Sikre kanter ved å trykke innsatsen gjennom sporene i kanter og inn i bakken.

5 Dumpe en 3-tommers lag av knust grus inn i sprengningsområdet. Glatt den ut med en rake, slik at du har et jevnt lag med grus hele veien over.

6 Kompakt grus med en plate komprimator ved å kjøre plate komprimator over hele grus overflaten flere ganger.

7 Dump en en-tommers lag av sand på toppen av grusen. Glatt ut sanden ved å dra en flat brett over den.

8 Installer dine bullet pavers én rad om gangen, som starter i et hjørne. Skyv hver utlegger helt inntil den neste, og trykk dem på plass lett med gummihammer. Fortsett denne prosessen til du har installert alle pavers og dekket sanden overflaten.

9 Dump sand på toppen av kule pavers. Bruk en kost til å feie sand rundt og fylle de små mellomrom mellom pavers.

Hint

  • Før du begynner å grave hullet for pavers, ringe 811, en nasjonal "Ring Før du Dig" nummer som kan beskytte deg mot underjordiske verktøyet ledninger. De vil sende noen til å merke av eventuelle områder du ikke bør grave. Det er gratis.

Related Articles

  1. Slik installerer Bullet resistent glassfiber
  2. Slik installerer Gummi Behandler på Outdoor Betong
  3. Slik installerer permeable Behandler
  4. Slik installerer pavestone Behandler
  5. Slik installerer Travertine Behandler
  6. Slik installerer innmurt Behandler
  7. Slik installerer Unilock Behandler Over Betong
  8. Slik installerer Cement Behandler
  9. Slik installerer Travertine Behandler på Betong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*