Slik installerer Commercial Betong Fortau

Slik installerer Commercial Betong Fortau


Kommersielle utviklingen har ofte store mengder dempe, noe som gjør den tradisjonelle metoden for å legge prefabrikkerte betongfortauskanter individuelt tidkrevende og ikke kostnadseffektivt. I stedet kan en dempe pressmaskin brukes til å forme og helle betong fortauskanter som maskinen beveger seg langs linjen av veien. Dette sparer store mengder tid, kostnader og innsats, og er en relativt enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Lå to strimler av epoxy fugemasse på betong som du skal legge fortauskanter. Hver strimmel bør være 1/2 tomme i bredde. Dette bidrar til å binde de demper i betongen.

2 Bland dempe betong i trillebår. Det bør være 0-nedgangen, noe som betyr at den er så stiv den vil stå uten noen form for forming som brukes. Dette er viktig i forming fortauskanter som er riktig form og ikke sag eller flytte over tid.

3 Koble fortauskanten mold vedlegg på nedtoningen maskinen. Det finnes en rekke ulike former du kan velge fra --- sjekke noen tegninger eller oppsett du har å sikre at du legger inn riktig mold av fortauskant.

4 Flytt maskinen til startpunktet og slå den på. Fyll den med betong, og maskinen vil starte ekstrudering fortauskanter med en gang. Flytt maskinen langs linjen som du ønsker å legge kantstein, fylle maskinen hopper som du går.

5 For å avslutte kjøring av fortauskanter, forme en bit av betong på slutten av siste fortauskant med margin sparkel. Deretter kjører foran sparkel langs linjen av kantstein å jevne den. Fronten sparkel er formet for å matche formen vedlegget og bidrar til å sikre linjen av fortauskanter er en konsistent form fra start til slutt.

Hint

  • Sørg for at du utfører dette arbeidet med en hjelper, som kan fylle maskinen mens du flytter den.

Related Articles

  1. Slik installerer armert betong
  2. Slik installerer en betong Grease Trap
  3. Slik fjerner en Betong fortau
  4. Slik installerer Commercial Electric Innfelt belysning
  5. Slik installerer Brick & Betong oppføring trinn
  6. Slik installerer Interlocking Betong Etterbehandler
  7. Slik installerer stemplet betong
  8. Slik installerer Commercial Inngang Air Gardiner
  9. Slik installerer stemplet betong Finishes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*