Slik installerer en Delta tappekran Modell 520-SSPPU-DST

Hvis du nylig har kjøpt en Delta tappekran Modell 520-SSPPU-DST og ønsker å installere det på badet, vil du finne at dette er en av de mer enkle Delta tappekran installasjoner. Modellen 520 SSPPU-DST har en single-håndtak med en sentrum-satt basen. Det installeres på felles senter satt vasker med bare noen få grunnleggende verktøyene du sannsynligvis allerede eier. Hele installasjonen tar omtrent en time start til slutt, og kanskje mindre hvis du har tidligere erfaring installere kraner.

Bruksanvisning

1 Slå av vannet ved å lukke både vann ventiler under vasken. Løsne eksisterende kranen montering maskinvare under foten av kranen med en bassenget skiftenøkkel. Koble tilførselsslanger fra kranen basen og vannrør. Fjern kranen. Rens bort rester rørlegger kitt på vasken toppen med en skrape.

2 Skyv monterings pakning i løpet av de to gjengede skaft av kranen og trykk denne inn i bunnen av kranen med hendene. Skyv de to gjengede skaft i vasken monteringshullene.

3 Skru de to festelåsemuttere på den gjengede skaft under vasken. Stram til låsemutterne med en vask skiftenøkkel til kranen er festet til vasken toppen.

4 Koble kranen tilførselsslanger til vannrørene ved å tre kontaktene på den gjengede enden av rørene og stramme dem med en skiftenøkkel.

5 Slå på vannet ved å åpne vannventilene. Test kranen. Trekk til monteringsmutterne hvis kranen er løs. Stram supply-slangekoblinger hvis det oppstår lekkasjer i nærheten av tilførselsslanger.

Related Articles

  1. Installasjon av Delta tappekran Modell 520-SSPPU-DST
  2. Slik installerer en Delta kjøkkenarmatur
  3. Slik installerer en Delta signatur tappekran
  4. Slik installerer en Delta badekar tappekran
  5. Slik installerer en Delta Tub tappekran
  6. Slik fjerner Two Delta tappekran håndtak: Modell RP4993
  7. Slik installerer en Delta Deluxe Badekar tappekran
  8. Slik reparerer en lekker Delta tappekran Modell 2530
  9. Slik installerer en Delta dusjbatteri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*