Slik installerer en kloakk Vent Pipe Utenfor

Slik installerer en kloakk Vent Pipe Utenfor


Grov avløp for et bad krever installasjon av en lufterøret. En avtrekksrøret tillater røyk, lukt og gasser å unnslippe og vent utenfor. Avløpsrør eller avløpsrør, slik som de på et toalett, trenger et lufterør å redusere mottrykk og la vannet renne bort tilstrekkelig. Installere en kloakk lufterør krever et diagram over hvor røret vil bli rutet til utsiden av hjemmet ditt.

Bruksanvisning

En Bestem plassering for avtrekksrøret, på avløpet til toalettet. Dette bør være minst 18 inches over et ferdig gulv. Markere plasseringen for ventilasjonsrøret ved hjelp av tusj markør.

2 Skjær PVC-rør på mark med baufil. Sand kuttet ender av røret med sandpapir. Dette er for å fjerne eventuelle grader fra de kuttede ender av røret.

3. Påfør PVC primer til de innvendige endene av tee-koplingen og utsiden av de kuttede ender av røret, ved hjelp av applikatoren. Påfør PVC-lim til de innvendige endene av T-skjøt og til utsiden av de kuttede ender av røret.

4 Sett tee montering over klipp endene av røret for å koble de to endene sammen. Tillat minst 15 minutter for PVC limet tørke.

5 Bestem hvor du vil avtrekksrøret for å gå ut på utsiden av huset. Dill et hull gjennom taket eller veggen som er diameteren av PVC-rør med en elektrisk drill.

6 Sett inn en PVC-kontakt inn i hullet fra utsiden. Fest PVC-rør til den åpne ende av T-skjøt, og deretter la røret gå til PVC-kontakten. Fest delene av PVC sammen med PVC lim.

Hint

 • Koble vent rørene for ekstra kloakk eller avløpsrør til eksisterende avtrekksrøret eller kjøre flere vent rørene på utsiden av huset.
 • Vent rør må ha minst et 45 graders vinkel for å tillate gass å ventilere skikkelig.
 • Avtrekksrøret bør ikke være mindre enn 1 1/4 inches i diameter.

Related Articles

 1. Slik installerer Rooftop kloakk Vent Pipes
 2. Slik installerer en vannvarmer Vent Pipe
 3. Slik installerer en Range Vent Hood
 4. Slik installerer en veggmontert, Vent-Free Propan Heater
 5. Slik installerer en kloakk Drain Line in et hus
 6. Hvordan å holde en kloakk Vent Pipe Fra Frysing i vintermånedene
 7. Slik installerer en dusj Drain Pipe
 8. Slik installerer en Dryer Vent i en First-etasje vaskerom
 9. Slik installerer aluminium bjelkelaget Vents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*