Slik installerer en Range Vent Hood

Slik installerer en Range Vent Hood. Installere en rekke ventil hette er en nødvendighet hvis du ønsker å lufte matlukt og varm luft som følge av rekkevidde-top matlaging ut av kjøkkenet. En rekke ventilasjonshette vil også legge til innredning på kjøkkenet. Du kan kjøpe en rekke ventilasjonshette på ethvert apparat butikk eller hjemme forbedring senter. Range laboratorium avtrekkshetter kommer i mange stilarter, men alle er i utgangspunktet installeres på samme måte.

Bruksanvisning

En Bestem hvordan du skal kjøre ventilasjonskanaler. Du kan gå gjennom en yttervegg eller opp gjennom taket. Bestem som vil fungere best for ditt kjøkken layout. Kjøp den nødvendige kanaler for å dekke hvilken rute du velger.

2 Fjern lys og viftemodulen og filteret fra området hette. Punch ut den nødvendige elektriske kabel knockout avhengig av hvilken side av strøm til ventilasjonshette kommer fra. også fjerne ventilen knockout.

3 Hold panseret opp under skapet over området. Markere plasseringen av kanalen knockout med en blyant. Fjerne hetten og kuttet ut av hullet for ventilasjonskanaler i undersiden av skapet. Gjenta for å lage hullet i toppen av kabinettet.

4 Skjær et hull i taket eller utenfor veggen for å lufte utvalg hette. Installer kanaler ved å sette sammen bitene fra hullet i kabinettet til hull i taket eller veggen. Duct tape bitene sammen. Installer eventuelle nødvendige adaptere for å tilpasse plassen kanaler som går fra de fleste hetter til runde kanaler som skal brukes til å få plass i ventilasjonshullene i veggen eller taket.

5 Sett en elektrisk kabel kontakten i knockout hull for ledninger. Slip ledningene gjennom kontakten. Skru utvalg hette på plass under skapet.

6 Kontroller alle elektriske koblinger. Installer vifte og lys samlinger og filteret. Slå av strømmen til ventilasjonshette på. Kontroller at det fungerer som det skal.

7 Seal rundt avtrekksrøret flens på taket eller utenfor veggen med caulk eller taktekking tjære. Sørg for å skli flensen under øvre tak helvetesild før forsegling.

Hint

 • Noen spekter sirkulere luften i kjøkkenet, og ikke vent utenfor. Hvis du kjøper denne typen utvalg hette, vil du ikke trenger noen kanaler.
 • Rådfør deg med en autorisert elektriker når du gjør elektriske koblinger, om nødvendig.
 • Bruk vernebriller når du skjærer skap for kanal og når du skjærer gjennom taket eller utvendig vegg.

Related Articles

 1. Slik installerer en Range Vent Uten side skap
 2. Slik installerer en Kenmore Vent Hood
 3. Hvordan en Range Vent Hood arbeid?
 4. Slik installerer en veggmontert, Vent-Free Propan Heater
 5. Slik installerer en Dryer Vent i en First-etasje vaskerom
 6. Slik installerer aluminium bjelkelaget Vents
 7. Slik installerer en Gavltak Vent
 8. Slik installerer en hurtig Vent for Rørlegger
 9. Slik installerer Basement Ceiling Vents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*