Slik installerer en Slate benken

Skifer er et naturlig utseende og dramatisk form av fliser på vegger og gulv. Dessverre er det også en av de mer porøse og absorberende former for stein fliser. Dette kan føre til problemer hvis du bruker det for en backsplash, som flisene vil absorbere fuktighet og flekker fra kjøkken eller bad bruk. Løsningen er å forsegle skifer som du bygger backsplash.

Bruksanvisning

1 Merk av dimensjonene på benken ved hjelp av torget, nivå og blyant. Markere en vertikal linje gjennom sentrum av området ved hjelp av målebåndet.

2 Spread fliser mørtel over hele markerte området med en tannsparkel.

3 Sett avstandsstykkene over kanten på benken på hver side av den vertikale linjen. Trykk de to første skifer fliser over avstandsstykkene. Plasser avstandsstykker mellom flisene for å skille dem fra hverandre.

4 Hang resten av skifer fliser av den nederste raden, og bygge ut fra midten mot kantene. Sette avstandsstykker rundt dem alle. Skjær flisene på slutten av radene på våt så etter behov, slik at endene matche opp en over den andre.

5 Still inn hvert høyere rad med skifer fliser på samme måte, som starter på den midterste linjen hver gang. Sett avstandsstykker rundt hver av brikkene som du henger dem. Skjær ende flisene etter behov. Tile hele benken.

6 La mørtelen satt over natten. Fjern avstandsstykkene.

7. Børste flis tetningsmasse på overflaten av skifer med en børste. Dekke det i en glatt, jevnt lag. Unngå å få tetningsmasse i mellomrommene mellom flisene. La fugemasse satt i fire til seks timer.

8 Grout backsplash område med en fugemasse flyte, tvinge fugemasse inn i mellomrommene mellom flisene mens skraping det av overflaten. Ikke fugemasse linjen mellom den nederste raden av skifer fliser og benkeplate, men la det plass åpen. Bruk en fuktig svamp for å fjerne overflødig fugemasse fra overflaten. Tetningsmasse på skifer overflaten skal forhindre fugemasse fra flekker på overflaten.

9 La fugemasse satt i to dager. Caulk linjen mellom den nederste raden av fliser og benkeplate. La caulk satt en dag.

Related Articles

  1. Slik installerer en Mosaic benken
  2. Slik installerer en Baderom benken
  3. Slik installerer en Stove benken
  4. Slik installerer en Tile benken Over en Sink
  5. Slik installerer Presset Tin benken
  6. Slik installerer en Slate Tile benken
  7. Slik installerer Deck Slate på press-behandlet Plywood
  8. Slik installerer en Slate Ledgestone Panel rundt et ildsted
  9. Slik installerer en Beadboard benken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*