Slik installerer en utendørs TV-antenne

Slik installerer en utendørs TV-antenne


En TV-antenne mottar tv-signaler som overføres av en kringkastingstårn. Slik installerer en utendørs antenne riktig, montere antennen på et høyt sted, for eksempel taket, der signalet ikke hemmes av bygninger, trær eller andre gjenstander plassert mellom det og tårnet. Noen få forsyninger fra en jernvarehandel er nødvendig, som er noen verktøy de fleste husene allerede har på hånden. Ingen elektriske ferdigheter er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Gå til en kringkastingstårn sted nettsted, for eksempel, AntennaWeb. Skriv inn ditt postnummer for å finne retning av kringkastingstårn i ditt område. Skriv retning ned på et stykke papir.

2 Gå til taket. Hold et kompass foran deg. Orienter deg i den retningen som ble skrevet ned. Noter et landemerke eller annet objekt i retning kringkastingstårn er plassert.

3 Legg inn en antenne montere på taket i et område fritt for hindringer som omgir den. Skru treskruer gjennom hullene i braketten og inn i taket - bruke en elektrisk skrutrekker med en Phillips-head spissen for å skru inn skruer.

4 Påfør silikon over skruen for å forsegle taket fra elementene. La fugemasse satt for en time før du fortsetter.

5 Løsne skruene rundt kragen på toppen av braketten med en stjerneskrutrekker eller en Torx skrutrekker - type skrutrekker nødvendig vil avhenge av merke på braketten.

6 Plasser stangen på bunnen av TV-antennen gjennom kragen på toppen av braketten. Kjør stangen ned til den treffer bunnen av braketten. Roter ekstrudering stenger på antennen, slik at de står overfor retning av kringkastingstårn. Trekk til skruene på kragen.

7 Skru en ende av en koaksialkabel til coax utgang på bunnen av antennen. Kjør kabelen langs taket og ned på siden av bygningen til du kommer til et vindu på gulvet der TV er plassert. Fest kabelen til taket med taktekking stifter fra en stift pistol.

8 Bor et hull i siden av vinduet. Trekk kabelen gjennom hullet. Kjør kabelen ned veggen og langs baseboard av veggen til du kommer til en TV. Skru den frie enden av kabelen inn i forbindelse coax "Ant" input på TV.

9 Staple kabelen til baseboard av veggen med U-klemme stifter fra en stift pistol. Anvende silikon på begge sider av hullet i veggen for å tette huset mot vær og vind.

Related Articles

  1. Slik installerer en utendørs HDTV antenne
  2. Slik installerer en utendørs HD antenne
  3. Slik installerer en utendørs mottaket
  4. Slik installerer en utendørs bane & Behandler
  5. Slik installerer en utendørs fontenen
  6. Slik installerer en utendørs Furnace
  7. Slik installerer en utendørs 220 Volt Outlet
  8. Slik installerer Raised Utendørs Kraner
  9. Slik installerer Utvendig Utendørs Innfelte lysarmaturer på en bjelkelaget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*