Slik installerer & Fjern Metal Spiler

Slik installerer & Fjern Metal Spiler


Metal spiler kommer i en rekke stilarter. De kan være gotisk, vridd, rulles eller med kurver, åpne sirkler, baller eller andre mønstre. Disse kan byttes eller varieres for å tilveiebringe et estetisk tiltalende mønster. Installere dem kan være litt vanskelig, men kan gjøres hvis du er hendig med en drill og sirkelsag.

Bruksanvisning

Fjerne den gamle tre Spiler

1 Skjær gjennom midten av den gamle trehus spiler med en sirkelsag. For lange rekkverk kan det være lurt å la en tre baluster eller to i midten for støtte før du har noen av de nye metall spiler på plass.

2 Fjern de beste halvdeler av tre spiler fra rekkverket. De tre balusters kan limes eller spikres inn i rekkverket og krever kronglete å få dem ut.

3 Fjern de nederste halvdelen av tre spiler fra gulvet eller trappetrinn. Spiler kan festes på en rekke måter, inkludert tå-spikring, limt plugger eller skrudd inn med en dobbel-endet baluster skrue. Du må kanskje trekke eller skru dem.

Bor hullene

4 Bor den første testen hull for metall spiler. Ofte metall spiler krever ulik størrelse hull enn tre spiler. 1/2-inch metall spiler krever en 3/4-tommers hull i bunnen og et 1/2-tommers hull på toppen.

5 Bor de resterende hull i rekkverket. Hullene må være minst 1-1 / 2 inches dypt inn i bunnen av rekkverket.

6 Bor de resterende hull i trappetrinnene. Hullene skal være 5/8 tommers til 3/4 tommers i slitebanen. Det er mulig å kvadrere opp hullene med en meisel og unngå behovet for å bruke baluster sko.

Montere Spiler

7 Skjær spiler lengde ved hjelp av en sirkelsag eller hogge sag med et metall blad. Mål avstanden fra bunnen av rekkverket til toppen av trappetrinnet og tilsett 1-3 / 8 til 1-1 / 2 inches. Hver baluster skal måles hver for seg, fordi de varierer i lengde, avhengig av hvor langt ut på trinnet de er.

8 Fjern eventuelle grader på kutt slutten av spiler med en slipeskive eller fil og test passer din baluster.

9 Klargjør baluster og hullene. Skyv skoen på bunnen av spiler og tape den på plass for å holde det ut av veien. Påfør epoxy eller lim til de øverste og nederste hull.

10 Installer baluster inn i hullet. Skyv baluster opp i rekkverket. Det bør trenge dypt nok til at du kan fjerne slitebanen og slippe bunnen av baluster inn i hullet i slitebanen. Legg noen epoxy nødvendig rundt spiler.

11 Fjern tapen og slippe skoen på plass. Firkantet sko og baluster opp med slitebanen. La epoksyen tørke og stram festeskruen på skoen.

Related Articles

  1. Slik installerer en metall rekkverk til en skifer patio
  2. Slik installerer jern trapp Spiler
  3. Slik installerer korrugerte metall taktekking på Tak
  4. Slik installerer korrugerte metall på min veranda tak
  5. Slik installerer korrugerte metall Pipe
  6. Slik installerer erstatning metall vindusrammer
  7. Slik installerer Square Stair Spiler
  8. Slik installerer et metall taket i stedet for Helvetesild, Part One
  9. Slik installerer Rekkverk og spiler på en Stairway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*