Slik installerer Hollow veggankre

Hollow veggankre brukes til å støtte gjenstander henges på veggen. Veggen, men kan ikke være sterk nok til å støtte slike ting som speil, bilder, malerier og vegg skulpturer. En hul vegg anker skaper en støtte i veggen slik at du kan henge disse typer objekter. Selv om det er mange forskjellige typer veggfester, faller de inn i tre hovedkategorier: plast ekspansjonsanker, gjenge gips ankere og hylsetypen ankere.

Bruksanvisning

Plastic Expansion Anchor

1 Bruk plast utvidelse ankere for objekter som veier mindre enn 30 pounds.

2. Bor et hull som er litt større i diameter enn plastekspansjonsbolt.

3 Trykk på ankeret inn i hullet med en hammer. Kanten av ekspansjonsbolten skal være nesten i flukt med veggen.

4 Skru en skrue inn ankeret, og etterlater et minimum lengde for å tillate hengende objektet. Ankeret vil utvide, gripende det indre av veggen. Dette skaper ankeret. Heng objektet med nå forankret skrue.

Gjenget Drywall Anchor

5 Bruk gjenget gips ankere for gjenstander som åpne hyller. Selv om litt sterkere enn plastekspansjonsfuger, vil de ikke holde mer vekt. De er imidlertid mer stabil.

6. Bruk en syl til å lage et lite hull i gips for ankeret.

7 Sett den gjengede gips anker i hullet. Bruke en skrutrekker for å drive ankeret inn i veggen til toppen av ankeret er i flukt med veggen. Den spisse ende av anker deretter sprer seg, slik at skruen kan settes inn.

8 Sett inn skruen inn i ankeret og henge objektet.

Erme Type Wall Anchor

9 Bruk en hylse typen veggfeste for mer krevende installasjoner, som for eksempel tunge speil, belysning eller vegg hengt bokhyller. Disse ankrene er noen ganger referert til som mothakebolter eller molly bolter. Hylsetypen ankere ha en skrue inne i hylsen som aktiverer veksle.

10 Bor et hull i veggen diameteren av ankeret hylsen. Sett ankeret ned i hullet. På baksiden av frontplaten av ankeret er to pinner. Disse bør helt inn i veggen.

11 Bruk en skrutrekker til å løsne skruen fra ermet typen anker. Når skruen løsnes, vil veksler på enden av ankeret åpne og gripe baksiden av veggen. Disse "vinger" gi ankeret. Ankeret, skjønt, som stikker ut fra veggen.

12 Skru skruen tilbake til ankeret, og har nok lengde til å henge gjenstand for valg. De veksler eller "vinger" forbli åpen.

Hint

  • Hylsetypen hule veggfester kan være vanskelig å fjerne. Du må kanskje presse dem inn i veggen og lappe over området.

Related Articles

  1. Instruksjoner om Installere Hollow veggankre
  2. Slik installerer Hollow kompositt terrassebord
  3. Slik installerer Hollow Metal Door Frames
  4. Slik installerer armer veggankre
  5. Slik installerer en håndklestativ i Tørrvegg
  6. Problemer med Hollow veggankre
  7. Slik installerer du et håndkle bar i et bad
  8. Slik installerer Rammeløse dusjdører
  9. Slik installerer Skruer og Anchors i Walls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*