Slik installerer Peis Gulv Fliser

Slik installerer Peis Gulv Fliser


De gulvfliser rundt en peis blir ofte kalt hjertet av peisen. Arne peis er en av de mest oversett steder på peisen. Flislegging et ildsted med nye og friske fliser kan kjapt oppdatere en peis og bidra til å beskytte det omkringliggende tre eller tepper fra skade. Installere gulvfliser å skape en funksjonell peis ildsted er lett når du har riktig kunnskap, utstyr og verktøy.

Bruksanvisning

1 Beskytt de omkringliggende etasjene ved taping plastduker til gulvet med malerens tape.

2 Klargjør underlaget av åren for flis. Hvis underlaget er laget av betong, sjekk for å se om det er i vater. En betongunderlag som ikke er plant trenger å bli jevnet med en tynn-set mørtel som er blandet med en latex additiv. Plywood underlag bør være forberedt med en 1/2-inch sement Backer bord. Mål og kutt Backer bord med et verktøy kniv og påfør med monteringslim.

3 Bruk et målebånd for å markere midtpunktet av ildsted. Først måle lengden av åren og markere midten av åren. Gjenta med bredden. Den krysspunktet mellom de to linjene bør være midtpunktet av åren.

4 Praksis legge fliser uten mørtel. Starter på midtpunktet, legger fliser som du ville gjort med tynn-set mørtel. Dette vil gi deg en idé om hvor mange fliser må kuttes.

5 Bland tynn-set mørtel med en latex additiv. Når blandet, bruk en tannsparkel å bruke mørtel til underlaget. Påfør mørtelen med den flate siden av sparkelen og bruke hakket på sparkel for å fjerne overflødig. Bare gjelde en liten mengde tynne sett av gangen.

6 Legg flisene på plass på toppen av den tynne settet. Bruke flis avstandsstykker for å få riktig avstand mellom flisene.

7 Bruk en flis så å klippe flisene som skal klippes. Disse vil typisk være i platene langs kantene av peisen åren.

8 Bland fugemasse i henhold til produsentens instruksjoner.

9. Påfør fugemasse med en gummi flyte. Sørg for at alle flisefuger er helt fylt med fugemasse.

10 Fjern overflødig fugemasse med en fuktig svamp. Vær forsiktig med å fjerne for mye fugemasse fra leddene mens tørke vekk overflødig fugemasse. La det tørke over natten før bruk.

Related Articles

  1. Slik installerer Garanterte Gulv Fliser
  2. Slik installerer nivå Gulv Fliser
  3. Slik installerer granitt Gulv Fliser
  4. Slik installerer Vinyl Gulv Fliser på en Basement Floor
  5. Slik installerer Laminat Gulv Fliser i bad
  6. Slik installerer en Vinyl fliser på gulv med Grout
  7. Slik installerer nye gulv Under en Toalett
  8. Slik fjerner Laminat Gulv Fliser
  9. Slik installerer Linoleum Stick Fliser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*