Slik installerer vegghøyttalere for surround-lyd

Normale surround lydanlegg leveres med seks forskjellige høyttalere: senterets, front høyre og venstre, surround høyre og venstre, og en subwoofer. I de fleste tilfeller er front- og surroundhøyttalere bygget med veggfestehull i ryggen å gjøre å installere dem på veggen en enkel prosedyre. Hvis du har veggmonterbare høyttalere, trenger du bare noen få elementer å installere dem på stueveggen.

Bruksanvisning

1 Finn de beste stedene for høyttalerne, og merk av plasseringen for skruer eller spiker med en markør. De fremre høyre og venstre høyttalere er vanligvis plassert på sine respektive sider rett ved siden av TV-en, og surround høyre og venstre høyttalere er vanligvis plassert på sine respektive sider rett ved siden av lytteområdet.

2 Bruk skrutrekker eller hammer for å plassere skruer eller spiker i flekker som du har merket på veggen. La dem stikker ut omtrent en halv tomme eller så.

3 Installer din vegg høyttalere ved å stille opp i hullet på baksiden av hver høyttaler med skruer eller spiker du plassert i veggen. En gang i, presse en høyttaler ryggen mot veggen og gi slipp på det. Gjenta dette for resten av høyttalerne.

Related Articles

  1. Slik installerer vegghøyttalere
  2. Slik installerer Peg Board for lagring
  3. Slik installerer Ceramic Tile for nybegynnere
  4. Slik installerer Cover Plate for et lysstoffrør
  5. Slik installerer høyttalere i et tak for Surround Sound
  6. Slik installerer høyttalere i en innfelt
  7. Slik installerer Carpet Padding for Lydisolering
  8. Slik installerer avløp for Wet Bar
  9. Slik installerer en termostat for Heat & Air Conditioning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*