Slik reparerer en Rip i en stol Arm

Slik reparerer en Rip i en stol Arm


Stoff stol armer ta mye slitasje, og noen ganger de blir skadet eller revet. På grunn av at stolen er polstret, synes det vanskelig å reparere, men styring av skaden vil gjøre stolen ser bedre og forebygge ytterligere skade i det samme område. Det ville være fint om du hadde en ekstra verftet stol stoff for å erstatte den skadede stykke. Men dette er nok ikke tilfelle. Det finnes andre teknikker du kan følge for å reparere en rip i en stol arm.

Bruksanvisning

1 Undersøk stolen for å se om ekstra stoff er tilgjengelig på baksiden av en setepute. Hvis ja, ta ut seteputen. Bruk en søm ripper å åpne sømmene og fjerne stoffet. Bytt ut stoffet med noe lignende og resew puten sammen.

2 Fjern stoffet fra stolen arm og nøye observere hvordan det ble satt sammen. Bruk den gamle stolen arm stoff som et mønster for den nye erstatning stoff (fra undersiden av puten) og re-dekke området ved hjelp av gamle revet materialer som guide.

3 Undersøk herjede området når du ikke har noen erstatning stoff. De fleste møbelstoff er tett vevd sammen med tunge tråder så rive måtte finnes. Bruk saks til å nøye fjerne noen streif tråder.

4 Finn ut om stuffing under stoffet har blitt revet bort. Erstatt alle manglende stuffing med skrap stoff eller skum slik at overflaten er jevn og ikke klumpete.

5 Velg en heavy-duty møbeltrekk tråd som passer best for din stoff farge. Træ buet møbeltrekk nål. Fra den ene enden av rive, bringe stoffet sammen og bruke en over-søm for å fange begge sider av stoffet revet sammen. Trekk stoffet stramt og sy hele skadede området. Du bør gjøre dette reparere, selv om du ikke er fornøyd med det ferdige utseende. Reparasjoner av integriteten av stolarmen for å forhindre ytterligere skade.

6 Velg et stoff som utfyller din stol stoff. Lag en montert slip cover som vil fullstendig dekke det skadede området av stolen arm. Sy din slip cover og sett den over toppen av din reparert stol arm. Det nye stoffet bør forbedre stolens utseende.

Hint

  • Skinn armene kan bøtes ved hjelp av lær reparere produkter beregnet for bil sete reparasjoner. Igjen, ikke glem å legge til stuffing hvis det er en dukkert i det området av stolen arm før du foretar reparasjon.

Related Articles

  1. Slik reparerer en ripe på en matt LCD skjerm
  2. Slik reparerer en Rip i en In-Ground Vinyl Pool Liner
  3. Slik reparerer en ripe i Shellac
  4. Slik reparerer skinnsofa Riper
  5. Slik reparerer små riper på tregulv
  6. Slik reparerer en ripe i et parkettgulv med polyuretan
  7. Slik reparerer en ripe på en Laminat Table
  8. Slik reparerer Lys Riper på et parkettgulv
  9. Slik reparerer en ripe i reflekterende belegg på en Mirror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*