Slik skjuler en Utenfor AC Unit

Relief fra trykkende varmen gjør utsiden AC enheten et velkomment tillegg til ditt hjem. Selv om dette er et sårt tiltrengt apparat, kan det ta oppmerksomheten bort fra utseendet på din eiendom. Ved hjelp av vanlige objekter, kan du gjøre området mer attraktivt. Enheten kan også kjøre mer effektivt hvis prosjektet gir skygge fra solen.

Bruksanvisning

Plant Tildekking

1 La rom for luftstrømmen. Klimaanlegg trenger rikelig med ventilasjon slik før du starter prosjektet være sikker på ikke å mengden enheten.

2 Bruk vegetasjon som gjør det mulig for både fortielse og luftstrøm. Sørg for at plantene du velger er eviggrønne og vil vokse seg høy nok til å skjule enheten. Kjøp planter som vil trives i området rundt AC-enhet. Ta sol, skygge og jord i betraktning.

3 Klargjør området for planting ved å grave og snu om på jorda. Plant busker eller busker minst 2 meters avstand fra enheten. Det kan være lurt å legge farge ved å bruke mindre blomstrende planter spredt ved foten av de større plantings.

flettverket

4 La 2 fot mellom flettverket og enheten og måle området rundt fronten og sidene av AC-enhet. Dekker tre sider vil gi tilstrekkelig dekning og likevel gi tilgang til enheten. Marker steder for hjørnestolpene med en krittstrek for å sørge for at innleggene vil være i en rett linje. Gjør et grunt pivot i bakken for å markere hvor innlegg vil gå.

5 Kjøp proviant. Et hjem butikken vil også gi ideer til gitterverk design.

6 Ved hjelp av en stang digger eller spade, grave et hull i de merkede områdene for innleggene. Dybden av hullet bør være 1/4 av stavlengde for å understøtte vekten av prosjektet. Plasser et nivå på toppen av polene for å sørge for at de er i vater. Fylle polene med skitt og hamre den ned med undersiden av spade. Installer gitter paneler ved hjelp av spiker eller skruer.

Hint

 • Hvis du kjøper høyere busker vil du ha en umiddelbar dekker for AC-enhet i stedet for å måtte vente på plantene til å vokse.
 • Hvis du bestemmer deg for å male flettverket, gjør det før du installerer den. Pass på at du lar nok plass mellom paneler og huset for å gi tilgang til enheten for reparasjoner. Vining planter kan plantes foran gitterpaneler. De vil klatre flettverket og foreta en fargerik presentasjon.
 • Du kan ha et problem hvis du ikke plante busker minst 2 meters avstand fra enheten fordi røttene spre seg. De kunne komme opp under enheten hvis plantet for nær.

Related Articles

 1. Slik skjuler en Utenfor Air Conditioner Unit
 2. Slik skjuler et Utvendig AC Unit
 3. Slik skjuler en foss Filtration Unit
 4. Slik skjuler en Sentral AC Unit
 5. Slik feilsøker Utenfor AC Unit
 6. Slik skjuler en Wall Unit
 7. Slik skjuler en Central Air Conditioning Unit
 8. Slik skjuler Kanaler i en kjeller
 9. Slik skjuler et rom fra inngangsdøren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*