Slik skjuler en Wall Unit

I løpet av de varme sommermånedene av året, vil du sannsynligvis takknemlig for tilstedeværelsen av vegg enhet klimaanlegget. Under kjøligere sesongen, kan dette apparatet raskt bli et stygt som stikker ut, med sine store ventiler og knotter. Gjennomføre en av flere metoder for å skjule din vegg enhet slik at du ikke vil bli forstyrret av sin tilstedeværelse.

Bruksanvisning

1 Kjøp en vegg enhet dekselet og sett den over ansiktet av veggseksjonen. Disse dekslene er laget spesielt for klimaanlegg og kommer i en rekke størrelser og farger for både horisontale og vertikale enheter. Laget av vinyl eller lignende materialer, dekker også holde utkast bort, noe som fører til et varmere rom om vinteren. Dekorer dekselet til veggseksjonen eller la det vanlig.

2 Installer en gardin stang over veggseksjonen. Hang gardiner på stangen som er lange nok til å strekke seg over klimaanlegget. Gjør gardinene samme høyde og størrelse som de på vinduene i rommet for å gjøre illusjonen om at et vindu ligger under i stedet for en vegg enhet. Åpne gardinene når den er i bruk.

3 Legg en sammenleggbar skjerm, som en japansk Shoji skjermen, foran veggen enhet. Folding skjermer har hengsler slik at du kan justere dem basert på dine preferanser. Lag din egen ved hjelp av dørhengslene, skruer og lette tre.

4 Bygg et kabinett som dekker veggseksjonen rundt klimaanlegget, hvis du eier hjemmet. Bruk tre som matcher eksisterende rom dekor så det går i ett med omgivelsene. Sørg for at dørene åpne helt, slik at veggen enheten er lett tilgjengelig når det trengs.

Related Articles

  1. Slik skjuler en Wall Phone Jack
  2. Slik skjuler Kitchen Wall Fliser
  3. Slik reparerer en Roomba Virtual Wall Unit
  4. Hvordan bygge en Entertainment Wall Unit
  5. Central Air Vs. Wall Units
  6. Slik skjuler en Central Air Conditioning Unit
  7. Slik skjuler en Utenfor AC Unit
  8. Slik skjuler et Utvendig AC Unit
  9. Slik skjuler en Utenfor Air Conditioner Unit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*