Slik skjuler kjøkkenhette Venting

Slik skjuler kjøkkenhette Venting


Kjøkkenet ditt ovnens ventilasjonshette er et viktig element. Det trekker røyk, gass, lukt og matrester opp og ut av kjøkkenet for å minimere overflate skitt og luftforurensninger fra kokeprosessen. Anordningen kan imidlertid være like skjemmende som det er nyttig. Du kan skjule et kjøkken ovnens ventilasjonshette i en av flere måter. For å finne ut hvilken metode som er riktig for deg, spør deg selv noen spørsmål for å finne ut dine behov og muligheter.

Bruksanvisning

En Bestem ditt budsjett. Hvis penger er ingen objekt, og deretter erstatte den eksisterende ventilasjonshette med en uttrekkbar ventilasjonshette. En slik hette kan installeres på baksiden av komfyren eller taket eller skap over komfyren. Det senker automatisk eller manuelt ved behov og tucks helt ute av syne når den ikke er i bruk.

2 Mål hvor mye plass som er tilgjengelig. Hvis rommet tillater det, installere bunnløse skap rundt kjøkkenhetten lufting for å skjule det. Et alternativ for mer funksjonell kamuflasje er å installere en over-the-range mikrobølgeovn vent. Hver alternativet installerer over komfyren og trekker luft gjennom ventiler i bunn. En mikrobølgeovn modell med sensorer justerer mikrobølgekokingen kraft og tid til å innlemme varmen mottatt fra ovnen.

3 Vurdere gjør-det-selv (DIY) evner. For en enkel løsning, klippe og male eller polstre en kryssfiner panel for å matche veggen bak ovnen. Fest panelet til taket rett foran panseret med to eller flere "L" parentes å kamuflere bygge og hjelpe den gli inn i veggen bak. Hvis DIY evner er begrenset, er det bare male lufte fargen på veggen bak. Noen spraybokser av epoxy primer og maling og en dags arbeid vil hjelpe panseret lufting blanding i bakgrunnen og gjør mindre av en uttalelse på kjøkkenet.

Related Articles

  1. Slik skjuler en Air Return Vent
  2. Slik installerer en Range Vent Hood
  3. Slik installerer en veggmontert, Vent-Free Propan Heater
  4. Slik skjuler Dryer Vents i Walls
  5. Slik skjuler et nettinggjerdet med Pampas Grass
  6. Slik skjuler Ugly gassvarmere
  7. Slik skjuler en Utenfor AC Unit
  8. Slik skjuler Sprekker i Grout
  9. Slik skjuler en Popcorn tak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*