Slik skjuler Ugly gassvarmere

Slik skjuler Ugly gassvarmere


Ugly apparater ødelegge utformingen av ditt hjem og det utseendet du ønsker. Selv noe så enkelt som en gammel gass varmeapparatet sitter langs den ene veggen i stua er en nær katastrofe. Så snart du eller noen andre kommer inn i rommet, øyet fokuserer umiddelbart på skamplett. Prøv noen forskjellige måter å skjule de stygge varmeovner og gir rommet en mer dekorativ stil.

Bruksanvisning

1 Dekk stygge varmer med et skap. Mål høyden, bredden og lengden av ovnen, og finne et kabinett som fullstendig dekker den. Fjern baksiden av skapet med en elektrisk sag, slik at den ligger i flukt med veggen bak ovnen. Bore et lite hull på baksiden av kabinettet, slik at plass for gassledningen.

2 Trekk gassledningen fra varmeapparatet. Maling gass varmeapparatet og veggen rundt med den samme fargen på maling. Bruk en maling roller for et jevnt lag og følger det med en pensel som når de skjulte områder og sprekker i ovnen. Avhengig av fargen på veggene, må du kanskje et lag med primer først.

3 Legg to gamle dører flat og fest to hengsler til sidene, som forbinder de to dører. Hengslene lar deg åpne og lukke dørene etter behov. Plasser dørene foran den stygge varmeapparat som en romdeler.

4 Fest fire hjul til bunnen av en bokhylle, plassere en trinse på hvert hjørne. Skyv bokhylle foran ovnen og fyll den med bøker, magasiner eller hjem dekorasjoner. Hjulene kan du raskt flytte bokhylle ut av veien for reparasjoner og vedlikehold på varmeapparatet.

5 ommøblere i rommet, gjemmer varmeapparatet bak forskjellige stykker. Flytt sofaen foran ovnen, slik at minst 12 inches plass mellom sofaen og varmeapparat. Påse at varmeren har nok plass at varmen stiger og ikke utgjør en fare for møbler.

Hint

 • Når du bruker skapet metoden, sørg for at du har plass til ventilasjon. Bor hull rundt kabinettet eller så små lamellene i hele kabinettet, noe som gir varme rømnings vents for oppvarming av huset.
 • Bruk varmesikker maling når du maler gassvarmer.

Related Articles

 1. Slik skjuler Ugly Shower Floor Tile
 2. Slik skjuler naboens Ugly Fence
 3. Slik skjuler en Ugly Dresser Top
 4. Slik skjuler en Wall Unit
 5. Slik skjuler et soverom skapet, uten å fjerne
 6. Slik skjuler en peis med en kurv med blomster og en Plant Screen
 7. Slik skjuler Utendørs Trash Cans
 8. Slik skjuler Skjemmende Elektriske Lampe Cords
 9. Slik skjuler en vedovn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*