Slik tester kretser i en hovedbryter Box

Kretsene i hovedsikringsskapet er utformet som en sikkerhetsforanstaltning i tilfelle av en elektrisk bølge. Når de turen, de stenge strømmen av, eliminerer sjansen for en kort eller en utblåsning. Hvis en krets i en hovedsikringsskapet ikke fungerer slik det skal, må den byttes ut med en ny en så snart som mulig. Du trenger ikke en elektriker til å teste dem, men; bare bruke en volt tester tilgjengelig til enhver elektronikk butikk eller hjemme forbedring senter.

Bruksanvisning

1 Åpne opp overbelastningsbryter og bestemme hvilken krets som forårsaker problemer. Ideelt sett vil hver breaker merkes for å angi hvilken del av huset det dekker. Hvis de ikke er det, må du kanskje teste hver breaker, eller bruke prøving og feiling for å få øye på en som skaper trøbbel.

2 Slå av eller koble alle lys socket og apparatet drives av bryteren du tester. Det holder ting trygge i tilfelle en uforutsett bølge.

3 Sjekk brytere for å se om noen av dem er i "av" posisjon. Hvis de er, slå dem på. Hvis en bryter slår seg av igjen med en gang, så det fungerer fint, og problemet er sannsynlig i det elektriske anlegget selv (i så fall bør du kontakte et yrke elektriker umiddelbart).

4 Plasser en spiss av et fungerende volt tester på terminalen skruen av en breaker og den andre spiss på bakken skruen. (Bakken skruer er vanligvis av på den ene siden av sikringsskapet i en lang rekke.) Se indikatoren på volt tester for å se om det lyser eller indikerer at spenningen på sin avlesning. Hvis den ikke gjør det, så strømbryteren er skadet og må byttes ut.

5 Gjenta denne prosessen for hver breaker i boksen. Fungerende breakers bør registrere seg på volt tester - typisk 120 eller 240 volt, men det nøyaktige antallet kan variere - mens funksjonsfeil som ikke vil registrere noen leser i det hele tatt.

Hint

  • praksis alltid riktig sikkerhetsutstyr når du tester kretser i sikringsskapet. Ta på sko med gummisåler - de vil bakken deg i tilfelle av et sjokk - og sørge for at området rundt sikringsskapet er ren og tørr. Vær spesielt oppmerksom på bakken du står på, og mopp og tørke eventuelle vanndammer eller stående vann som kan være tilstede. Når du bruker volt tester, pass på at du ikke berører metallet av utstikkerne. Hvis det er strøm som går gjennom kretsen du tester, vil det gi deg en ekkel skudd.

Related Articles

  1. Slik tester de kretser og spenningen til Kenmore Coldspot Ice Maker
  2. Slik tester Kontinuitet med en meter
  3. Slik tester positive og negative ledninger når du kobler en taklampe
  4. Slik tester Chloride på Betong
  5. Slik tester stikkontakt med et voltmeter?
  6. Slik tester en Defekt Breaker
  7. Slik tester Lysrør
  8. Slik tester en Dryer Timer Motor
  9. Slik tester en Fuse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*