Slik tilpasser kjøkken design planer

Slik tilpasser kjøkken design planer


Når du finner inspirerende kjøkken design planer i Oppussing bøker, kan du bruke en rekke ideer til ditt eget kjøkken fra et bredt spekter av design. Skalering tilbake på størrelser av apparater eller skap for å passe ditt kjøkken krever detaljert planlegging. Fokus på montering i det som betyr mest for deg. Ta deg tid til å gjøre masse notater om hva som appellerer til deg, slik at kjøkkenet er akkurat det du ønsker den skal være. Start planleggingen med å finne ut din ideelle kjøkkenet. Deretter skalere tilbake for å imøtekomme det du har råd til.

Bruksanvisning

1 Bruk en skisse pad for å trekke den generelle planen du ønsker. Mål nøyaktig plass på kjøkkenet for å bestemme størrelsen på apparater og skap for å installere. Bruk millimeterpapir til å skissere kjøkkenet fra et fugleperspektiv og fra en rett-fram utsikt ser inn i hver enkelt vegg området. Gi plass til hvert vindu eller dør i tegningene. Definere nøyaktige vindus- og målinger for å tillate for å utvide disse områdene, om nødvendig.

2 Se design bøker å lage skisser og starte en liste over notater. Skriv ned dine favoritt apparater og spesielle farger eller utførelser. Listen skap og hyller du foretrekker. Merk eventuelle spesielle benkeplater eller gulvflater som appellerer til deg. Inkluder flisarbeid, vasker, barer eller pantry ideer du ønsker å innlemme. Definer din ideelle kjøkkenet og begynner å prioritere utgifter.

3 Velg apparater du ønsker å kjøpe som passer din definert budsjett. Velg kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn i stiler og merker som forlater rommet i budsjettet for skap og gulv, pluss flere elementer. Invester i en fin kjøleskap, for eksempel, som kan koste $ 1200 versus $ 2,40 hvis du bare har $ 15 000 å bruke helt.

4 Besøk kjøkken utstillingslokaler en anmeldelse av stiler av skap på nært hold. Gjør det et mål å kjøpe skap i en farge og style familien din liker, hvis du ikke har råd til top-of-the line skap. Spar penger ved å kjøpe hvitmalte skap versus eik, for eksempel. Innlemme smaken av begge ektefeller ved å velge kirsebær skap blandet med lys lønn skap for et eksklusivt "hybrid" design.

5 Velg mønstre og farger for vegger og gulv som er cutting-edge, siden en utdatert kjøkken vondt markedsverdien av et hus. Finn gode design i hjemmet forbedring bøker, men matche praktiske behov med budsjettet. Bytt farge mønstre eller strukturer for å passe på hva du anser som estetisk tiltalende. Bytt svart-hvitt fliser i et rutete gulv mønster med brun-og-gull fliser, for eksempel. Tegn de nye valgene på skissen din pad og farge med fargeblyanter til å teste fargene. Installer aldri vegg- og gulvmaterialer uten å gjøre noen foreløpige tegninger, siden det er dyrt å endre store utsmykning.

Hint

 • Tilpass belysning og annet kjøkkenutstyr som passer din personlige smak. Skift spor belysning vist i et kjøkken design bok med innfelt belysning, for eksempel. Bruk hengende pot rack eller spesielle hyller som setter ditt personlige preg på det nye kjøkkenet.
 • Gjør valg du kan leve med i mange år. Velg en innredning som de fleste vil finne attraktivt å bistå i å forbedre videresalg verdien av ditt hjem.

Related Articles

 1. Slik tilpasser Hjem Bar Design
 2. Guide kjøkken design Planlegging
 3. DIY Kjøkken Design
 4. Hvordan lage ditt eget kjøkken Floor Plan
 5. Kjøkken Design Safety
 6. Kjøkken design ideer med en kaffe tema
 7. Slik installerer Kjøkken Skap
 8. U-formet kjøkken design ideer
 9. Slik tilpasser Kitchen anheng Lights

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*