Slik unngår du at flaggermus Fra gjemmer seg under en veranda Markise

Slik unngår du at flaggermus Fra gjemmer seg under en veranda Markise


Flaggermus er et stort bidrag til naturen, ridding landskapet av tusenvis av insekter hver dag. Mens flaggermus er vanligvis ikke en grunn til bekymring, er det mange beboere ikke har lyst til å ha dem som bor i eller nær sitt hjem. Hvis flaggermus samles under veranda markise, kan det være gunstig å avverge dem andre steder. Eliminere deres husly og mat vil selvsagt føre til at flaggermus å komme ut fra gjemme og finne et nytt sted å bo.

Bruksanvisning

1 Kontroll insekter rundt forteltet å minske den primære matkilde av lokale flaggermus. Hang fly strimler, møll lys, citronella stearinlys eller annen insektmidler.

2 Hang flomlys eller lyse pærer å avskrekke flaggermus vekk fra verandaen. Bruk belysning i kombinasjon med Myggmidler som lysene kan tiltrekke seg insekter.

3 Sett opp en fan under fortelt for å opprettholde en konstant utkast. Flaggermus vil ikke tolerere sterk vind og vil flytte til et trekkfritt miljø.

4 Dekk undersiden av veranda markise med et gitter. Kontroller at ingen flaggermus er under markise før dekker innganger og utganger.

5 Spray en frastøtende beregnet på hunder og katter. Kjemikalier som finnes i dyre vannavstøtende spray er også kjent for å holde unna flaggermus.

6 Suspend strimler av aluminiumsfolie i områder der flaggermus er fuglefjell. Flaggermus er usannsynlig å bosette seg i områder hvor lyset blir reflektert mot dem.

7 Place møll baller under og rundt veranda markise. Knyt en mesh bag full av møll baller til markisen som lukten er ubehagelig å flaggermus.

8 Slap området under veranda markise med en avis på dagtid. Lyden av avisen vil mest sannsynlig drive bort på ball.

9 Installer en flaggermus hus nær markise å kjøre på ball til sitt nye hjem. Oppreist flaggermus hus skal stå 10 til 15 fot opp fra bakken og i nærheten av en vannkilde.

10 Fjern flaggermus avføring som flaggermus kan bli tiltrukket av lukt forårsaket av tidligere angrep. Rengjør det berørte området med blekemiddel og vann.

Related Articles

  1. Slik unngår du at noen fra å bryte seg inn huset ditt
  2. Slik unngår du at kaniner fra å grave under en hage gjerde
  3. Slik unngår du at flomvannet fra å komme inn
  4. Slik unngår du at meitemark fra å komme på et fortau etter at det regner
  5. Slik unngår du at termitter Fra New Wood
  6. Slik unngår du at Bamboo fra Sprer
  7. Slik unngår Leather møbler fra å bli Veggedyr
  8. Slik unngår du at flagget fra innpakning rundt Pole
  9. Slik unngår du at alger fra å komme i en Pool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*