Slik unngår du at vann merker på en tabell

Slik unngår du at vann merker på en tabell


Hvite ringer og merker på overflaten av et trebord er avslørende tegn på varme og fuktighet flekker. De utvikler når treet kommer i kontakt med en våt, dryppende glass eller varm, dampende tallerken lenge nok til at fuktighet til å absorbere inn i treet. Forsøk på å fjerne vann merker fra overflaten er nytteløs, fordi flekken ligger innenfor tre. Den beste taktikken for å hindre vann merker på bordet ditt er å beskytte overflaten fra varme og fuktighet.

Bruksanvisning

1 Poler tre bord med en passende voks for å gi den et beskyttende belegg. Wax holder bordplaten trygt fra mindre riper og bremser ned opptaket av fuktighet ved å tilby en vannavstøtende pels.

2 Dekk til spisebord med et polstret tabell dekke. Disse har vanligvis polstring lik den for en strykebrett pute, som beviser en pute mellom bordet og spise overflate, samt en vinyl- eller plasttopp. Innkjøps polstret tabell dekker på møbler butikker.

3 Sett ut dalbaner og spisebrikker for familie og gjester å bruke under måltidene. Bortsett fra å hindre vann merker, ølbrikker og spisebrikker også legge til en dekorativ touch til bordet ditt.

4 Plasser varme gryteretter på trivets å holde varme og fuktighet over bordflaten.

5 Sett en plate eller plantebrettet under vaser av blomster eller små potteplanter holdt på tre bord. Dette hindrer vannsøl eller overløp fra flekker bordet.

Hint

 • Tørk opp søl på tre bord så snart de oppstår for å avverge hvite flekker.
 • Ban drinker fra trebord i rom foruten spisestuen. Slik at ingen drikkevarer forhindrer flekker på en rekke husholdnings overflater, inkludert tabeller.
 • Unngå skuremidler når du fjerner vannmerker og hvite flekker som de vil lage riper i treoverflaten.

Related Articles

 1. Slik unngår du at vann flekker på en tabell
 2. Slik unngår du at vann kommer Under et badekar
 3. En Remedy for å fjerne vann merker på en tabell
 4. Slik unngår du at vann i en kjeller
 5. Slik unngår du at vann streker på Ridning gulvskrubbere
 6. Slik unngår du at vann avfall
 7. Slik unngår du at vann flekker på dusjdører
 8. Slik unngår du at vann på en veranda
 9. Slik unngår du at vann fra å komme forbi dusjforheng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*