Solarium Vindusbehandling

Ønsker du å bringe skjønnheten i naturlig sollys inn i solarium i eller i nærheten av hjemmet ditt? Finne de rette solarium solskjerminger er viktig å regulere sollys. Hvis målet ditt er å bruke solvarme for å redusere vinteren oppvarming kostnader, vil du velge ulike vindus behandlinger enn huseiere unngå høye kjølekostnadene. Uavhengig av solarium plassering på eiendommen din, vindu behandlinger gir skygge og oppvarming eller kjøling når det trengs.

Solar Shades

Solar nyanser fra produsenter som Bali Solar gi en langsiktig løsning for solarium vinduer. I en enkel strålende hvitt, monterer solens skygge lett innenfor eller utenfor casement vinduet. For huseiere som ønsker å være i stand til å se utenfor solarium men blokkere skadelige ultrafiolette stråler fra solen, disse nyanser eliminere rikelig med lys om ønskelig. Produsenter gir også utskrifter for solenergi nyanser og ulike typer av festeanordningene. Hvis du ikke ønsker å matche en skygge farge på stoff inne i solarium, fryder fordi hvitt går med alt.

Roman Shades

Roman nyanser består av bambus utgjør en rimelig løsning i vinduet behandlinger. Bambus er allsidig nok til å være farget for å matche omtrent alle tre korn, inkludert kirsebær og mahogni. En stil av den romerske skyggen består av en rekke vevd lameller bundet sammen i et trekkspill stil. Nyanser har også delikat fyrstikker forbinder bambus slats. Den totale roman skygge konseptet fremkaller en følelse av en tropisk klima hvor målet er ikke bare å blokkere solen midt på dagen, men for å hindre fluer og mygg kommer inn i hjemmet. Tenk Roman nyanser hvis du ønsker å åpne vinduene og skjermer, men senke nyanser.

Halcyon Shades

Mange produsenter av solenergi nyanser reklamere for produkter som blokkerer ut solen. Halcyon nyanser gi et alternativ der hus reduserer kjølekostnadene fordi deres nyanser filtrere sollys, reflektere sollys tilbake til utsiden og redusere solens gjenskinn. I varmt klima med sol hele året og høye temperaturer, forlater solarium eksponert for solen i lange timer dagslys skaper en høy kjøle regning. Ett alternativ med Halcyon Shades eller lignende nyanser er å kontrollere energikostnader fordi du alltid kan rulle opp nyanser å la sollys strømme inn og gi næring til dine stueplanter.

Related Articles

  1. Buede Palladium Vindusbehandling
  2. Enkel Alternative Vindusbehandling
  3. Kort Soverom Vindusbehandling
  4. Fluffy Vindusbehandling
  5. DIY Solarium
  6. Hvordan kan jeg finne Solarium deler?
  7. Hvordan lage en Solarium
  8. Keramiske Magnolia Flower Vindusbehandling
  9. Garage Vindusbehandling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*