Søt midtpunktet ideer

Søt midtpunktet ideer


En midt kan bringe så mye til dine fester, middager og bare din hverdag innredning. Som en samtale forrett, eller en fest tema, alternativene for center er uendelige. Fra enkle til intrikate, kan center kompliment noen innstilling. Du kan bruke et bredt utvalg av materialer for midtpunktet. Ved hjelp av blomster og steiner til vaser og stearinlys, kan du bruke omtrent alt for å gjøre midt vakker og kreativ uten å bryte budsjettet.

Ferie center

Det er mange center du kan gjøre med klart glass boller og vaser. Du kan lage en flytende midtpunktet ved hjelp av to eller tre forskjellige størrelse boller og vaser, konditorfarge, flytende stearinlys og en liten frukt som blåbær eller tyttebær eller et utvalg av blomster. Fyll glass med forskjellige mengder av farget vann og deretter legge til lys, blomster og frukt. Bruk din partiet tema å bestemme hvilken farge å bruke. Tyttebær og rød konditorfarge er stor for julebord. Bruk blåbær og tyttebær med blå eller rød konditorfarge for den fjerde av juli. Dekorer bunnen av vasen med bånd eller streamere for et mer ferdig utseende. Du kan også utelate vannet og bare putte forskjellige gjenstander inn i vaser, boller eller orkan briller. Bruk fargede steiner som du kan få fra en hobbybutikk eller bland opp kongler og bjelleklang for en ferie tabellen.

Baby shower center

Baby shower center kan være søt, morsom og enkel å lage. Bare ta byggeklosser, baby sko og baby flasker og arrangere dem i midten av bordet. Du kan også gå til din lokale leketøysbutikk og få en dukke barneseng. Fyll den med ulike baby elementer og aksent med bånd. En annen søt idé for en baby shower midtpunktet er å arrangere baby bleier i form av et lag kake. Bruk bakgrunnsbilde grensen til å vikle rundt bleier for å holde dem sammen og legge et papir doily på toppen. Avslutt med å plassere babyen byggesteiner rundt bleie kake.

Dining Table center

For servering tabell midtpunktet, bruk en rund tallerken og tre forskjellige størrelser kubelys å lage en enkel, men søt tillegg til bordet ditt. Ordne lysene ved størrelse på tallerken og deretter legge forskjellige farger småstein, frukt eller potpourri rundt lysene. Du kan også finne unike kurver hos din lokale hobbybutikk og bruke frukt eller blomster til aksent et allerede interessant tabell stykke. Fyll glass dekket krukker med forskjellige former og farger av pasta for en toskansk preg på bordet. Friske blomster er alltid et alternativ for en nydelig midtpunktet. Hortensia i en høy vase eller solsikker i en kurv gi et friskt utseende til ethvert bord.

Related Articles

  1. Cool Tabell midtpunktet ideer
  2. Stewart midtpunktet ideer
  3. Horseshoe midtpunktet ideer
  4. Cactus midtpunktet ideer
  5. Tre midtpunktet ideer
  6. Modern Tabell midtpunktet ideer
  7. Sommer midtpunktet ideer
  8. Tropiske midtpunktet ideer
  9. Enkelt Tabell midtpunktet ideer
  10. Høst midtpunktet ideer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*