Spesifikasjonene for Viking Appliances

Apparater gjør livet enklere ved å tillate oss å elektrisk lage mat, vaske og lagre matvarer trygt. Viking Range Corporation produserer kommersielle og bolig-produkter, inkludert matlaging, kjøling og countertop apparater. Det skaper både standard og Energy Star-karakter produkter, som hjelper spare penger på strømregningen. Du kan kjøpe vikingprodukter fra tredjeparts forhandlere.

Matlaging

Viking tilbyr forskjellige kokebord, ovner, oppvarming skuffer og mikrobølgeovn. Produsenten tilbyr både frittstående komfyrer og ovner, og bare range topper og topper. Disse apparater er vanligvis en del av to serier: Professional og Designer-serien. Et eksempel på den frittstående serien er den 30-tommers Custom forseglet brenner rekkevidde, som er en del av den profesjonelle serien. Denne serien kjører på enten propan eller naturgass, og den har fire brennere. Et eksempel på en platetopp er en 36-tommers gående rist gasstoppen, som er en del av Designer serien. Det kjører på naturgass eller propan og har fem brennere.

Kulde

Viking tilbyr fem ulike typer nedkjøling produkter: frittstående, nedkjølt skuffer, drikke sentre, innebygd kjøleskap og ismaskiner. For eksempel, den 24-tommers Custom Panel drikke senter har en dør som matcher ditt kabinett og har to glass og to vin hyller. Den kan inneholde opp til 14 flasker. Et eksempel på en frittstående kjøleskap er en 36-tommers bottom-mount kjøleskap / fryser, som har en skuff fryser på bunnen. Dette kjøleskapet er Energy Star karakter.

Vinkjeller

Viking har to typer vinkjellere: full høyde og undercounter. Full høyde vinkjellere er frittstående enheter, mens de undercounter enhetene passer under kabinettet. For eksempel, kommer 30-tommers full høyde vinkjeller med en rustfritt stål finish, og det kan holde opp til 150 flasker. Den har også den TriTemp Storage System, som gjør at du kan bryte opp vinkjelleren i tre ulike områder, alle med sine egne temperaturinnstillinger.

Oppvaskmaskin

Viking tilbyr tre ulike serier av oppvaskmaskiner: Designer, Professional og Custom Panel, som matcher dine kjøkkenskap. Alle disse oppvaskmaskiner er 24 inches bred. For eksempel, er Custom Panel oppvaskmaskin tilgjengelig i 24 forskjellige utførelser og kommer med Intelli-Wash system, som gir deg akkurat nok press og vann for å rengjøre oppvasken.

countertop

Viking har en rekke countertop hvitevarer, herunder brødristere, stå miksere, blender food processor og kaffemaskiner. For eksempel er 4-spors brødrister tilgjengelig i svart, rødt eller grått, og er laget av rustfritt stål. Den har fire spor for brød og to knotter som du kan operere uavhengig av hverandre. Viking har også 5-Quart stand blandebatteri, som også er tilgjengelig i rødt, svart eller grått. Den leveres med enten 800 eller 1000 watt og en 5-liter bolle.

Related Articles

  1. Spesifikasjonene for en Panasonic FV-08VKM1
  2. Spesifikasjonene for en Stihl Motorsag 024
  3. Spesifikasjonene for en elektrisk varmtvannstank Made by Giant
  4. Hvor kan jeg finne spesifikasjonene for prehung innerdører?
  5. Den Watt bruk for ulike Appliances
  6. Spesifikasjonene for en General Electric Kjøleskap Modell PSS26LG
  7. Hva er spesifikasjonene for Kenmore vaskemaskin 110?
  8. Spesifikasjonene for en Sharp R-220DW Carousel Mikrobølgeovn
  9. Spesifikasjonene for en Fisher & Paykel DD605I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*