Spider Midd på Euonymus

Beinved er en flerårig busk og et medlem av spolebuskfamilien familien. Dette anlegget er også kjent som bevingede euonymus, bevingede brennende busken og bevingede spindletree. Mens Beinved er generelt sunt, er det utsatt for angrep av edderkopp midd som kan skade helsen sin. Tunge edderkopp midd angrep ofte føre til alvorlige skader på vertsplanter, som ofte resulterer i døden av anlegget.

typer

Beinved er utsatt for angrep av de to-spotted edderkopp midd, i henhold til Ohio State University. Disse små medlemmer av edderkoppen familien tiltaket 1/16 inches i lengde og har svarte flekker på kroppen sin. De to-spotted edderkopp midd multipliserer raskt, vanligvis under den varme delen av året. Når kjølig vær kommer, forsvinner denne pest. De to-spotted edderkopp midd lever ofte i weedy områder og flytter til hjemsøke plantene i umiddelbar nærhet. Mange edderkopp midd blir båret av vinden til nye vertsplanter.

effekter

Beinved befengt med to-spotted edderkopp midd ofte utvikler symptomer som en marmorert utseende på anlegget blader, som er et resultat av fôring på undersiden av bladene. Andre symptomer assosiert med edderkopp midd fôring inkluderer blad gulnet, redusert plante kraft og en fin silkeaktig webbing over anlegget grener. Beinved tungt infisert med edderkopp midd kan dø av fôring skader og stress.

kulturell kontroll

Hold alle luker kutte ned nær hagen din eller hagen fordi to-flekket edderkopp midd lever og formerer seg i disse områdene. Spider midd har noen naturlige fiender som lever av dem, holde dem under kontroll. Lady biller og lacewings er to nyttige insekter som lever av edderkopp midd. Unngå å bruke insektmidler til Beinved hvis fordelaktige insekter er til stede, for å unngå å drepe dem. Ved hjelp av en overhead sprinkleranlegg kan banke edderkopp midd fra plantene dine, eller du kan spraye dem med en kraftig strøm av vann fra hageslangen, flere ganger hver uke.

kjemisk kontroll

Spider midd er vanligvis vanskelig å kontrollere med kjemikalier. Hvis Beinved lider store skader fra edderkopp midd fôring, miticiter er tilgjengelig hos din lokale hagesenter som kan bidra til å redusere angrep. De fleste miticiter kreve flere programmer for å drepe nyklekkede edderkopp midd. Bruk disse produktene fem til syv dager fra hverandre for best resultat.

Related Articles

  1. Spider midd i grantrær
  2. Hva Kills Spider Midd på busker?
  3. Hva Kills Spider midd i Garden?
  4. Spider Midd på Hydrangea
  5. Spider Midd på grønnsaker planter
  6. Hvordan Kill Spider midd innendørs
  7. Spider Midd på urter
  8. Spider Midd på planter
  9. Svart Flies & Spider midd i Plants

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*