Sunflower Veggmaleteknikker for Kitchen

Sunflower Veggmaleteknikker for Kitchen


Langt den enkleste og mest populære teknikk for å male solsikker på kjøkkenveggen er å starte med en sjablong. En sjablong hjelper maleren opprettholde ensartethet i en ramme eller en repeterende mønster. Det andre alternativet er selvsagt å male på frihånd. Minus en profesjonell maler dekorere veggene, ved hjelp av sjablonger sikrer en profesjonell finish.

Verktøy

Sjablonger kommer i en rekke størrelser og utforminger. Det er ikke vanskelig å finne en passende solsikke sjablong for kjøkkenet uten å måtte gjøre det fra bunnen av. Craft butikkene har som regel et utvalg av sjablonger, og de kan også bli funnet på Internett på nettsteder som StencilSearch.com. Shoppe rundt til du har den aller solsikke sjablong (eller stensiler) som du vil bruke.

Stencil pensler er forskjellig fra typiske pensler i at de er butte og rund. De kommer i en rekke diametre (akkurat som vanlige pensler kommer i en rekke bredder). En sjablong maler trenger ulike dimensjoner børster for forskjellige teknikker. I stedet for børster, noen mennesker foretrekker svamp børster som er samme størrelse som pensler. Enten man er enklere å bruke enn den andre er et spørsmål om personlig preferanse.

For innendørs sjablong prosjekter, artist akryl maling fungerer best. De er lette å arbeide med, ikke giftig, vannbasert, kommer i levende farger og vil vare.

Tape er også nødvendig. Malerens tape kan finnes i de fleste jernvareforretninger; Det er ofte blå. Det er ganske lik maskeringstape, men er spesielt formulert for å ikke ta opp tapet eller maling når fjernet.

En linjal og et nivå vil komme i svært nyttig, så vil en blyant og viskelær.

Preparat

Som med alle håndverk prosjekt, kan preparatet bety forskjellen mellom fiasko og suksess. Du kan oppleve at du ombestemmer deg når du planlegger å male solsikker på ditt kjøkken vegger. Samle alle materialer før du begynner. Mål lengden (og høyde, hvis du gjør mer enn en kant) av veggene, og finne hvor mange ganger du forventer å bruke sjablongen. For eksempel, hvis sjablong er en fot bred, og veggen er 12 fot bred, vil du bruke sjablongen 12 ganger.

Hvis du vil male solsikker på hele veggen, rave hver rad med bilder slik at du ikke ender opp med rette linjer. Svimlende solsikker vil være mer behagelig for øyet.

Hold sjablongen på veggen og bruke nivå for å sørge for at det er enda. Mark lett med en blyant hvor sjablongen vil gå. Gjør dette for hvert sted du ønsker å sjablong solsikke.

Tape sjablongen til et stykke papir med malerens tape, og øver deg på å farge.

Når du er klar til å male veggene, bruke malerens tape til å feste sjablongen på veggen.

teknikker

Stencil solsikker bort på kjøkkenveggen med tørr maling, våt maling, og velge blant penselstrøk. Det er godt å ha en pensel for hver farge i solsikke.

Hell en liten mengde av hver farge av akryl du vil bruke på en papptallerken eller ren, styrofoam kjøtt skuffen. For tørr maling teknikk, DAB en liten mengde maling på tuppen av pensel og virvle på et papirhåndkle for å fjerne overflødig. DAB på veggen - ikke friske opp og ned. Tørr maling teknikk gir en mer strukturert utseende enn våt maling.

Bruk samme metode med våt maling, bare bruke en våt pensel, eller tilsett litt vann til akrylmaling. Som med tørr maling, fjerne overflødig ved dabbing på et papirhåndkle før du bruker på veggen. Denne teknikken gir en glattere finish, men hvis du bruker for mye vann det vil kjøre.

Som malingen tørker, bruker ekstra farge til å legge til skyggelegging og highlighting. Vent til malingen tørke før du trekker opp sjablongen; Tørk sjablong ren og feste til den neste del av veggen.

Related Articles

  1. Sunflower dekorere ideer for Kitchen
  2. Sjekkliste for elementer for Kitchen Renseprosedyrer
  3. Ideer for Kitchen Extensions i Storbritannia
  4. Design Ideer for Kitchen Island Benkeplater
  5. Slik Care for Kitchen Aid nederlandske ovner
  6. Space Saver Ideer for Kitchen
  7. Parkett Alternativer for Kitchen
  8. Design Ideer for Kitchen Colors
  9. Belysning Ideer for Kitchen frokost barer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*