Tidlige tegn på Dampwood Termite Damage

Tidlige tegn på Dampwood Termite Damage


Av de mange varianter av termitt som kan hjemsøke hjemmet ditt, kan dampwood termitter bare leve i fuktig eller råttent treverk. De er større enn termitter, og la en karakteristisk pellet av reiret. Hvis du finner den dampwood termitt reir tidlig, kan du unngå store kostnader for hjem reparasjon med rask utryddelse.

Finne Termite Pellets

Hvis du finner små runde brune pellets nærheten fuktig tre, er det sannsynlig at du har en termitt angrep. Pellets kan se ut som skitt, og hvis du finner deg selv stadig feie bort skitt av tre og fuktig sted, har du mest sannsynlig har dampwood termitter i ditt hjem.

Finne Alates Flying Inside Your Home

Alates er den bevingede form av dampwood termitt, og finne dem i ditt hjem med lukkede vinduer og dører er en god indikator på at du har en termitt angrep.

Finne Termitter i Spider Webs

Dampwood termitter kan sverme flere ganger per år, og du vil ofte finne noen fanget i et edderkoppnett når de sverme. Finne noen få store bevingede insekter ca 3/4 tommer i lengde er et tegn på at du har en dampwood termitt angrep.

Observerer Termite Damage

Finne fuktig tre med en fløyelsaktig utseende er et klart tegn på termitt angrep. Den våte eller råttent treverk er et ideelt miljø for dampwood termitt, og deres fôring på hjemmesiden din forårsaker fløyelsaktig utseende.

Related Articles

  1. Tidlige tegn på en Termite Infestation
  2. Hva er synlige tegn på Inside Termite Damage?
  3. Tre Epoxy Filler & Termite Damage
  4. Kostnad for behandling Termite Damage
  5. Tidlige tegn og symptomer på hjertesykdom hos kvinner
  6. Tegn på Termite Damage i Hjem
  7. Er Rotten vinduskarmer et tegn på Termite Damage?
  8. Tegn på en Termite Infestation
  9. Slik finner du ut Termite Damage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*