Tropical Pool-Side Planter

Tropical Pool-Side Planter


Gartner bassengområdet med tropiske planter skaper et eksotisk utseende. Gartnere har en rekke plante alternativer som er egnet for bruk rundt bassengområdet. Tropiske planter er tilpasset å vokse i frostfrie værforhold. De i kjøligere klima bør plante innendørs containere. Når du velger planter til bassengområdet, bruker kortere evergreens og de uten torner. Kullet er mindre, vil de ikke bli for høy og tornete grener vil ikke være problematisk.

tropiske Busker

Tropiske busker i et bassengområde legge til farge, høyde og noen blomst. Vurdere størrelsen på planting sengen når du velger plantearter, samt anleggets størrelse ved forfall. Du ønsker ikke å plante et stort anlegg i en liten seng som kan kjøre forbi bassenget. Noen busker vil også tilpasse seg potte vekst. Croton (Codiaeum variegatum) har forskjellige sorter og gir farge med sin fargerike blader. Bird of paradise (Strelitzia reginae) er egnet som et basseng prøven og produserer fuglelignende blomster. Dwarf shefflera (Heptapleurum arboricolum) har en tett vekst vane og gjør et egnet sikteanlegg. Ti anlegg (Cordyline) har forskjellige sorter, og fungerer som et eksemplar, eller brukes som en høyere plante i blandede tropiske hager.

tropiske trær

Tropiske trær i bassengområdet vil legge høyde, personvern og fungerer godt som prøver. Noen varianter vokse godt inne containere og har den ekstra bonus av tropiske blomster. Hvis bassenget har en skjerm kabinett, vurdere treets modne høyde. Ikke bruk et tre som vil vokse høyden på skjermen. Lady palm (Raphix humilis) har en klumping vane og tynn, torn fritt bladverket. Det fungerer bra i plantasjeeiere eller inne beholdere. Peregrina (Jatropha integerrima) er en liten eviggrønt tre som vokser godt i basseng planters eller inne beholdere. Den produserer rødlige blomster året rundt. Hibiscus er trainable som et lite tre. Den har en eviggrønn vane og produserer en helårig visning av store blomster.

Tropical Flowers

Tropiske blomstrende planter fungerer godt som fargerike groundcovers i basseng planters. De legger også farge til beholdere. Velg sorter som blomstrer hele året, eller bruke ulike arter som blomstrer gjennom alle årstider. Dette gir bassengområdet kontinuerlig farge. Meksikanske lyng (Cuphea hyssopifolia) har små lilla blomster og fungerer godt i containere eller som grense planter. Blå daze (Evolvulus glomeratus) fyller ut med lyse blå blomster våren gjennom sommeren. Gazania (gazania) har en rekke sortar blomstrende i gult, oransje, lilla og bicolors. Det fungerer bra i blandede basseng hager eller grenser.

container Tropicals

Ved hjelp av tropiske planter inne beholdere legger en attraktiv appell til bassengområdet. Dette fungerer godt for smallish trær, busker eller gjør et container tropisk hage. Containere kommer i en rekke stilarter, former og størrelser, så å finne en å utfylle områdets utseende bør være relativt enkelt. Areca palm (Dypsis lurescens) er en klumper, torn fritt flaten. Det fungerer bra for å legge til privatliv. Elephant øre (Alocasia) er en tropisk, eviggrønn staude som legger en tropisk stil med sin store blader. Philodendron har en rekke sortar og store, dype grønne blader. Det gror godt i store beholdere som en screening eller personvern plante.

Related Articles

  1. Pond Side Planter
  2. Tropical Flowers til Plant
  3. Tropical Pool Landskap Ideer
  4. Swimming Pool & Desert Plants
  5. Tropical-hardføre planter i Louisiana
  6. Low-light Tropical innendørs planter
  7. Tropical Palm House Plants
  8. Hvordan Design en Tropical Pool
  9. Tropical Pink Leaf Planter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*