Truede planter i Broward County, Florida

Truede planter i Broward County, Florida


Broward County, Florida, ligger på Floridas sørlige østkysten. Fylket omfatter byene Ft. Lauderdale og Pompano Beach, samt Everglades. Dessverre har lokale plantearter som lever i fylket mistet sine naturlige voksende områder, på grunn av utviklingen ta bort mange dekar av deres naturlige habitat. Disse plantene er truet ikke bare på grunn av tap av habitat, men fordi ikke-innfødte planter også har invadert naturområder, choking ut innfødte.

Giant Airplant

En av de planteartene er oppført som truet i Broward fylke er den gigantiske airplant (Tillandsia fasciculate), også kalt kardinal airplant. Når et vanlig syn, har det blitt mindre vanlig. Anlegget er et medlem av familien Bromeliaceae, og fester seg til sypresser å vokse. Anlegget forekommer naturlig i sypress sumper i hele området, inkludert Everglades, samt skogkledde hengekøyer. Planter har en erigert vane, med sverd-lignende bladverk. Januar gjennom sensommeren, planter produserer midtstengler, som holder rødlig blomster bract. Den airplant er en Florida native flerårig. Tap av habitat og samlere fjerne arten fra trær, har forårsaket satt i fare av anlegget.

Beach Jacquemontia

Beach jacquemontia (Jacquemontia reclinata) er en flerårig vintre anses truet i Broward County. Dette Florida innfødte vokser vilt langs kysten sanddyner og tråder, så vel som på barriere øyer. Tilhørighet i samme familie som morning glory, Convolvulaceae, den har mistet det meste av sin naturlige habitat i området på grunn av utvikling av kystområdene. Det forekommer sporadisk i områdene langs Floridas sørlige østkysten. Planter har en lav vekst vane, produserer små, hvite, stjernelignende blomster regelmessig gjennom hele året. Seedpods følge blomstrende periode og spirer relativt lett, gitt den nødvendige området for spiring og vekst.

Tiny Polygala

Tiny Polygala (Polygala smallii), også kalt lille milkwort, er en urteaktig biennalen tilhørighet i familien Polygala. Dette Florida native lider tap av habitat og ikke-innfødte, eksotiske planter tar over sitt naturlige utbredelsesområde i Broward County. Den vokser gjennom furuskog, fururocklands og skurehåndFlatWoods, samt våte prærien innenfor området. Det er bare 11 kjente bestander av ørsmå Polygala eksisterende i områder langs østkysten statens, inkludert Broward County. Planter har en erigert, bunching vane. Dens løvverk består av avlange blader og planter vokser kun 3 inches høy. Stive, ball-lignende, gule blomster blomstre i trange klynger over hele anlegget.

Related Articles

  1. Hjem Show i Broward County, Florida
  2. Hvordan resirkulere i Broward County, Florida
  3. Passing av planter List for Hernando County, Florida
  4. Truede planter i Grasslands
  5. Fakta om truede planter
  6. Truede arter på California truede planter listen
  7. Utah truede planter
  8. Truede planter i USA
  9. Truede planter av Kongo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*