Ungdoms rom Temaer og ideer

Ungdoms rom Temaer og ideer


Sette opp et tema soverommet er en god måte å lære en tenåring å ta ansvar for sin plass. Tenåringer er seriøs om selvutfoldelse, og vil føle seg mer stolthet i et rom som gjenspeiler deres interesser og personlighet. Å ha en kul, attraktive plass vil også gjøre det lettere å slappe av og takle påkjenninger i ungdomsårene.

lav soverom

Hvis din tenåring har sprikende ut eller ligge på gulvet, holde møbler lav og avslappet. Plasser et par beanbag stoler på gulvet og senke sengen enten ved å sette den på en lav plattform eller direkte på boksen våren på gulvet. Plasser et par pynteputer på toppen av sengen slik at den kan fungere som en sofa og satt i en salongbord for drinker, snacks og bøker. Installer lave hyller for å holde bøker og videoer innen rekkevidde av gulvet eller sengen.

Music Theme

Hvis din tenåring er en musiker eller musikk fan, pynte rommet sitt for å matche hans lidenskap. Sett brakettene på veggen for å henge sin gitar, bass eller annet musikkinstrument, slik at den kan brukes som en dekorasjon når han ikke spiller det. Ramme hefter fra CDer, plate ermer, konsert billett stubber og musikkplakater til å henge på veggen. Legg noen nyhet elementer som leketøy instrumenter, musikalske notat dekaler og papp stand-ups for å fylle ut dekorasjonen. Sett opp en disco ball, fargede spotlights eller annen ytelse tema belysning.

hippie Theme

For din håpefulle blomst barnet, skape en hippie-inspirerte rom. Plasser tie-dyed ark på sengen og male store, funky blomster på veggene. Legg plakater av 1960 ikoner som Jimi Hendrix og Janis Joplin og en lavalampe. Sett opp fluorescerende plakater og installere en svart lys for en glødende nattvisning. Legg en beaded gardin i nærheten av døren og noen papir lanterner eller streng lys for å fullføre utseendet.

Related Articles

  1. Kjølig rom Temaer og ideer
  2. Room Temaer og ideer
  3. Ungdoms rom ideer med en himmelseng
  4. Temaer og ideer for lekerom for barn
  5. DIY dekorere ungdoms rom Ideas
  6. Awesome ungdoms rom Ideas
  7. Ungdoms rom ideer med Aqua & Black
  8. Farger, Temaer og ideer for en Teen Jenterom
  9. Kjønnsnøytral baby rom Temaer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*