Unike Sheers for Windows

Unike Sheers for Windows


Sheers, gardin paneler tynne nok til å se gjennom, er ofte laget av voile; kan imidlertid en rekke utskrifter og forskjellige materialer snu denne grunnleggende, ofte billig vinduet behandling til noe one-of-a-kind. Mens et utvalg av Sheers er på markedet, husk at du også kan bruke grunnleggende voile og, med noen tilpasninger, henge den slik at det ser helt annerledes.

Blonder

Lace Sheers ta gardin paneler til et helt nytt nivå, og legger til romantikk og eleganse til en plass. Mens vanlige Sheers ofte virke spinkel, blonder stykker har mer vekt uten betydelig blokkere naturlig lys eller visningen. De er egnet for nesten alle rom i hjemmet ditt når du velger den rette stilen. I master, en ren sort blonde paret med tyngre gardiner er forførende, mens en skarp hvit heklet blonder klage i en ung jente rom. For kjøkken, velger en cutwork blonder i en ren pastell skygge, og henge nål-blonder Sheers i en elegant spisestue eller stue.

Ruffles

Sheers blir ofte kategorisert som feminine, og ruffled Sheers gjøre dette skillet enda tydeligere. Lagdelt, ruffled tynne gardiner har mer heft enn sine standard kolleger, og deres fylde og tekstur formidle en overdådig følelse i et rom. Statement-making i en familie rom og soverom gjort opp i nyanser av pastell, har dette ren gardin også en praktisk fordel: Mens han fortsatt slipper inn rikelig med lys, ruffles mer adekvat blokkere utsikten, gjør et ekstra lag med draperi et alternativ i stedet enn et privatliv kravet.

Dristige farger og trykk

Sheers er ofte solid og i mer dempede farger. Likevel en sjokkerende rosa farge eller en geometrisk applikasjon detaljering gjør dette billig vindu behandling litt mer interessant. Dette spinn på tynne gardiner tillater mye lys og opprettholder en luftig kvalitet uten å blande inn med rommets omgivelser. En detaljert trim rundt kanten eller striped- og rutete-mønstrede Sheers er litt duse versjoner, men likevel mer spennende enn en grunnleggende ren.

installasjonsmetoder

Selv en enkel hvit ren blir tydeligere når det er installert på riktig måte. Over et vindu, en ren gardin er lett å overse, men når den brukes til å lage en baldakin over sengen, blir det rommets midtpunkt. Arrangering forskjellig fargede Sheers på samme stang skaper en dramatisk stripete utseende, mens looping sheers over stangen for å lage en asymmetrisk skjerf lar det skiller seg ut mer. Jo bredere stoff eller total bredde av ren paneler du bruker, jo mer merkbar tekstur eller farge av ren. Hvis du ønsker å ta det grunnleggende brent oransje ren og gjøre det mer ugjennomsiktig, gruppe det med to-tre andre matchende Sheers på samme stang, bunching stoffet sammen.

Related Articles

  1. Unike ideer for å dekke ditt Windows
  2. Solfangere for Windows
  3. Unike senger for barn
  4. French Top Behandling for Windows
  5. Hvordan lage Privacy Frosting for Windows
  6. Visual Styles for Window Blinds
  7. Unike Steder for en Bokhylle
  8. Interior Design Ideer for Window Tildekking
  9. Slik handler for Windows & Siding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*