Urethane Vs. neopren

Urethane Vs. neopren


Neopren er en industriell kjemisk brukes for gummi, belegg og isolasjon. Uretan kan referere til to ting: en klasse av kjemikalier kjent som polyuretan, som ofte brukes for lim eller kreftfremkallende kalt etylkarbamat.

neopren

Neopren brukes til å syntetisere gummi for våtdrakter og tetningsmidler. Plugger av alle slag er laget av neopren, inkludert de som brukes til å forsegle musikkinstrumenter og slanger. Neopren er også brukt til å lage ortopediske bukseseler og belter for bil fans.

polyuretaner

Polyuretan familie av forbindelser brukes til å lage lim, tetningsmidler og harde plastkomponenter for elektronikk og hvitevarer. Polyuretan er ikke en eneste kjemisk: forskjellige forbindelser med visse likhetstrekk faller under polyuretan kategori.

forskjeller

Polyuretan forbindelser er ofte giftige. Polyuretanlim, for eksempel utstråler giftige gasser, så lenge det er vått. Fullt reagerte polyuretan forbindelser er generelt inert, men er fortsatt å bli behandlet med varsomhet. Ultrafiolette stråler kan føre til at det å reagere. Neopren, derimot, er motstandsdyktig overfor nedbrytning av solen og mindre reaktiv enn polyuretaner.

Related Articles

  1. Kan du Tung Oil Over Urethane?
  2. Hvordan Fest Neopren til Concrete
  3. Om Neopren sheeting
  4. Om Neopren Wire Merking
  5. Urethane Sealant Vs. silikon
  6. Hvordan sammenligne Neopren Properties
  7. Hvordan Lim Urethane
  8. Forskjellen mellom Butyl & Urethane Caulk
  9. DIY-Spray på Urethane Skum Isolasjon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*