Utdannelse trengte å være et Lighting Designer

Utdannelse trengte å være et Lighting Designer


Profesjonelt laget lysdesign kan snu en trist plass til et vakkert opplyst rom. Lysdesignere utgjør en sub-spesialitet i interiørdesign feltet, og er opplært og utdannet gjennom en rekke post-videregående kurs og pensum inkludert høyskole, universitet og design skolen programmer. Selv om det ikke er bestemt pedagogiske krav for å arbeide på dette feltet, mange designere ha minst en bachelorgrad.

College programmer

Design arbeidsgivere vanligvis kreve et minimum av en bachelorgrad for å jobbe som en belysning profesjonell. Disse kan opptjenes gjennom kunst og design programmer i mange private og offentlige høyskoler og universiteter. Mange college-nivå belysning programmer inngår i en generell interiørdesign pensum. The Academy of Art universitetets Bachelor of Fine Arts i Interior arkitektur og design inneholder mange belysning orienterte klasser, og sier at nyutdannede kan finne potensielle sysselsetting som en profesjonell lysdesigner. College klasser kan variere fra grunnleggende emner som Innføring i Lighting Design til mer spesialiserte høyere nivå kurs som Techniques fargegjengivelse.

Hands-on trening

Hands-on praktisk opplæring er en integrert del av lysdesign utdanning. Disse erfaringene gjør at spirende profesjonell til å prøve ut klasserom teknikker og belysning teori i den virkelige verden. Gjennom tilsyn praksisplasser, externships og college-nivå practicums, mange designstudenter lære å oversette sine ideer til virkelighet med hjelp av erfarne fagfolk og dyktige lærere. Denne type trening kan være for eller ikke for, høyskole kreditt.

Faglig utvikling og videreutdanning

Selv om det er viktig for en lysdesigner for å ha en solid utdanning innen feltet, er det også viktig å delta i faglig utvikling og videreutdanning. Disse klasser og programmer lar designeren til å lære om nye eller forskjellige teknikker. Utdanning og opplæring utover innledende design eller teknisk skole kan bli funnet gjennom mange ulike arenaer. Høgskoler eller universiteter kan tilby kurs for eksisterende fagfolk. I tillegg spesialitet design og belysning skoler og institutter ofte tilby seminarer, workshops og miniprogrammer. For eksempel gir den Lighting Education Institute fortsetter belysning utdanning klasser som Beregning Belysning og Lighting Fundamentals til profesjonelle designere samt design / belysning-baserte selskaper.

Related Articles

  1. Residential Lighting Design Guide
  2. Hjem Lighting Design Ideas
  3. Svømmebasseng Lighting Design
  4. Innfelte Lighting Design tips
  5. Landscape Lighting Design Ideas
  6. Modern Lighting Design
  7. Night Light Design Ideas
  8. Baderom Vanity Lighting Design Ideas
  9. Stue Lighting Design tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*