Vegetabilsk Skadedyrkontroll

Vegetabilsk Skadedyrkontroll


Ikke la grønnsak hage skadedyr ødelegge din avling eller spenning. Ved å følge noen grunnleggende retningslinjer, bør du være i stand til å navigere gjennom alle skadedyrbekjempelse problemer som våren opp i hagen din.

Forebygging

Den beste måten å kontrollere planteskadegjørere er forebygging. For å motvirke skadedyr og sykdommer, sørg for at jorda er fruktbar, bruke innfødte planter, og unngå å tisse anlegget blader eller frukt når vanning. Sjekk planter ofte etter tegn på skadedyr å stoppe dem tidlig.

Feller og barrierer

Bruk feller og hindringer for å oppmuntre skadedyr å samles fra planter eller for å holde dem fra å kunne komme til anlegget. Glass / plast cloches og rad dekker gi effektive barrierer.

Identifikasjon

Hvis oppmuntre sunn plantevekst og bruk av fysiske barrierer ikke fungerer, så nøye undersøke anlegget for å identifisere hvilken type skade. Se etter tegn på tygging, piercing eller andre bevis som for eksempel en sti av slim for å hjelpe deg målrette skadedyrbekjempelse løsning.

biologisk Intervensjon

Velg en organisk eller uorganisk plantevernmidler som er tilpasset den spesifikke skadedyr som er rettet mot anlegget. Bruk butikk-kjøpte eller hjemmelagde produkter, men husk å lese nøye etiketter og følg instruksjonene. Innføre fordelaktige insekter som foretrekker å mate på skadedyr som plager hagen din.

Related Articles

  1. Companion Planting for Vegetabilsk Skadedyrkontroll
  2. Vegetabilsk Hagestell og skadedyrkontroll
  3. Tonics for Vegetabilske Planter
  4. Central Florida Vegetabilsk Planting Guides
  5. Vegetabilske Hage Insekter
  6. Gjør-det-selv Residential Skadedyrkontroll
  7. Friske Hjem Termite Skadedyrkontroll
  8. Skadedyrkontroll for Snegler i hagen
  9. Slik fjerner en hardt vann innskudd fra en Black & Decker Vegetabilsk Steamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*