Verktøyene som trengs for Cutting et pass gjennom en innvendig vegg

Verktøyene som trengs for Cutting et pass gjennom en innvendig vegg


Renovere et hjem kan noen ganger bety å kutte i en ikke-bærende vegg for å lage en døråpning. Sammen med slik at raskere tilgang, gir det et rom en mer åpen følelse. For gjør-det-selv renovator, du allerede har det meste av verktøy som du trenger. Før du begynner å kutte pasning gjennom, er det viktig å gå over trinnene og sørg for at du har alle verktøyene for hånden.

Merking veggen

Plassering og størrelse av døren er viktig. En stud finder er det første elementet som trengs for å hjelpe linje opp døra med studs. En målebånd og snekker blyant brukes til å måle ut og markere hvor døren vil være. En lang vater fungerer godt for å trekke linjene i, samt sørge for at sidene og toppen av døren vil bli stilt opp rett i stedet for vinklet.

Cutting yttervegg

Noen få verktøy er nødvendig å skjære bort den ytre veggen. Et verktøy kniv brukes til å skjære gjennom gips langs konturene som ble trukket. Hvis din hjemme har gips på veggen, skjære gjennom gips langs linjene. Forsiktig traff gips med en klo hammer for å løsne den, og deretter bruke klo til å trekke puss av veggen. En liten håndsag eller bajonettsag brukes til å kutte ut lekte (tre stropping bak gips).

Kutte Studs

Cutting piggene er en jobb for en håndsag eller bajonettsag. Et lite steg stige vil gjøre deg i stand til å kutte piggene på toppen av rammen på riktig vinkel i stedet for å strekke seg. En tilbake sag er best for å skjære tappen fra gulvet med mindre skader på gulvet enn en frem- og tilbakegående sag. En klo hammer brukes til å lirke tre opp fra gulvet.

Rydde opp

Opprydding er lettere når en dråpe klut brukes gjennom hele jobben. Det gjør det lettere å samle opp gips for papirkurven. Bruk en god verksted klut til å tørke støv av verktøy for å stoppe spredningen av gipsstøv. En butikk vac bør brukes til å suge opp smuss. En kost vil sparke opp støv, noe som gjør det vanskeligere å bli kvitt.

Related Articles

  1. De verktøyene som trengs for å vaske Windows
  2. Verktøyene som trengs for å plante gress frø
  3. Verktøyene som trengs for å installere Windows
  4. Verktøyene som trengs for å installere Sement Board Siding
  5. Verktøyene som trengs for Bygge Log Homes
  6. Verktøyene som trengs for Concrete Repair
  7. Verktøyene som trengs for å henge opp et Vaskemaskin
  8. Verktøyene som trengs for å legge fliser
  9. Verktøyene som trengs for en Crown Molding Installasjon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*