Vil Mulch Årsak Flere Bugs?

Vil Mulch Årsak Flere Bugs?


Mulch gir flere fordeler, blant annet ugrasbekjempelse og redusert fuktighet fordampning. Den presenterer også noen ulemper, for eksempel en økt populasjon insekt. Mulch ikke tiltrekker seg insekter av seg selv, men det gir et ideelt miljø der bugs trives. Følgende forslag til mulch plassering og dybde holder bug problemer til et minimum.

skadedyr

Skadedyr noen ganger funnet i mulch inkluderer termitter, sopp mygg eller snekker maur. Disse feilene forårsake skader på boliger og andre strukturer. De kommer ikke til et område på grunn av bruk av mulch, men de bor og avle på slike steder. Huseiere vurdere noen bugs som skadedyr bare hvis de kommer inn i hjemmet. For eksempel, skolopendere spiser andre insekter, som gir en fordel i utendørsmiljøer. Men noen typer bite mennesker, noe som gjør dem uønsket hvis de våge innendørs.

Fordelaktig Bugs

Predators, som skolopendere, hyppige mulched områder, i henhold til Iowa State University Extension. Andre, slik som sår bugs, bedre grunnforhold, blir problematisk hvis de skriver hjem. Et annet eksempel er maur, som forbedrer jord, men kan dukke opp inne som de søker etter mat.

Kontroll

Dypere mulch øker sjansene for feil problemer. Hold mulch ikke dypere enn 2 til 3 inches å kontrollere bestander av skadedyr som termitter. Plasser mulch minst 6 inches bort fra hjemmet for å ytterligere redusere risikoen for ødeleggende skadedyr. Mange typer insekter som finnes i mulch trenger våte forhold for å trives. Vurder plener og hager for å sikre riktig drenering vekk fra hjemmet. Kjemisk kontroll fungerer for skadedyr som lever av planter, for eksempel saksedyr og snegler. Mulch fjerning beviser unødvendig i disse tilfellene, ifølge Iowa State University Extension.

andre alternativer

Uorganiske mulches gi ugrasbekjempelse uten å bidra til feil habitater i hjemmet, men kommer med sine egne ulemper. Disse mulches ikke legge næringsstoffer til jorda. Visse typer av uorganiske dekkplanter, som for eksempel aluminiumsfolie, øke temperaturen rundt plantene, noe som kan føre til varmepåkjenning. Uorganiske mulches veier mer og kan synke ned i jorda over tid, ifølge University of Illinois Extension.

Related Articles

  1. Vil Mulch tiltrekke termitter?
  2. Hva vil bli kvitt Bed Bugs?
  3. Hvordan bli kvitt Bugs på Roses
  4. Hvordan fikse en Trex Decking Scratch
  5. Vil fliskuttere Make Mulch?
  6. Avocado Tre Bugs
  7. Hvordan man kan sammenligne Pine Bark & ​​Cedar Mulch
  8. Hvordan Kill Bugs på Meloner uten kjemikalier
  9. Hva Hindrer Mulch Fra å bli vasket bort når det regner?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*