Weeds Med firkantede stengler

Weeds er invasive planter med et raskt sprer formasjon som overgår andre planter. Noen typer ugress produsere blomster som gartnere dyrke. Mange arter av bredbladet ugress har firkantede stengler. De fleste artene som tilhører anlegget familien Lamiaceae, eller Mint, utvikle firkantede stengler. Square-stammen ugress kommer i et bredt utvalg av planter dyrkes som stauder, biennaler og sommer og vinter stauder.

sommer Ettårige

Djevelens beggarticks (Bidens frondosa) er en årlig sommer luke innfødt til Nord-Amerika. Dette Asteraceae familiemedlem har høy, rødlig, firkantede stengler som når høyder på 72 inches. I løpet av høsten, djevelens beggarticks produserer små gule blomster med brodd-dekket frø. Felles hamp nesle (Galeopsis tetrahit) er et medlem av Lamiaceae anlegget familien. Dette kvadrat-stammet sommer årlige ugress vokser opp til 36 inches høy. Den lysegrønne bladene har en taggete kant og hårete årer. Lilla blomster som ligner små løvemunn utvikle seg på felles hamp nesle.

Vinter Ettårige

Henbit (Lamium amplexicaule) er en vanlig vinter årlig torv luke fra Mint familien. Dette opprinnelig fra Europa, Asia og Nord-Afrika er et etablert anlegg i østlige deler av USA. En lav voksende plante med grønn til fiolett firkantede stengler, utvikler henbit rosa til lilla vårblomster. Kløyve (Galium aparine) er en urteaktig årlig ugress som stammer fra Nord-Amerika, Europa og Asia. Dette Rubiaceae anlegget familiemedlem har en uflidd utseende med whorling blader dekket i klebrige hår. Plassen stammer av cleaver plante choke avlinger med sin klatring form.

biennaler

Wild teasel (Dipsacus fullonum) er en høy biennale luke endemisk til Europa, Asia og Nord-Afrika; Men det er også godt etablert i USA. Dette 36- til 72-tommers anlegget har en firkantet stammen dekket i pigger og brede, mørkegrønne lanse-formede blader. Lavendel-farget blomster har kjegleformede og spiny bracts. European brennesle (Urtica dioica) er en 2- til 3-fot-høy biennale og flerårig urteaktig ugress. Dette medlem av Nesle anlegget familien har firkantede stengler og bladverk innhyllet av hule stikkende hår. Disse hårene avgir en syre som sender bølger av smerte i hele kontaktområdet. I løpet av juli til august, Europa brennesle blomstrer med grønt til brune blomster.

stauder

Goutweed (skvallerkål) er en flerårig urteaktig luke med en matte-lignende formasjon og en medium størrelse, og brukes som bunndekke. Dette kvadrat-stammet anlegget har 1-tommers-lange blader som danner fra basal kroner. Dette Apiaceae familien planten utvikler blomster med lange stilker i løpet av forsommeren. American brennesle (Urtica dioica ssp. Gracilis) er en flerårig art i Nesleplantefamilie med en firkantet stammen. Dette oppreist urteaktig ugress vokser fra 1-½ til 6 fot i høyde med sverd-formet, toothed blader. De små kremfargede blomster av den amerikanske brennesle blomst fra juni til september.

Related Articles

  1. Tall Weeds med en rød Stem
  2. Kan jeg drepe Weeds med salt?
  3. Plen Weeds med hvit blomst klynger
  4. Weeds med torner
  5. Tall Weed Med gult gull Blooms eller blomster
  6. Hvordan Kill Weeds med eddik
  7. Hvordan Kill Weeds med eddik, salt og sukker
  8. Hvordan Kill Weeds med elektrisitet
  9. Hvordan Kill Weeds Med Bleach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*